Зодиите, които имат най-голям шанс да станат милиардери

Класация от Business Insider на зодиите с най-много милиардери ни подсказва кои знаци имат най-голям шанс да забогатеят.

Проучването е проверило зодиите на 250 от милиардерите по света и на базата на най-често срещаните знаци са открили кои са най-големите късметлии по отношение на парите.

Казваме късмет, защото очевидно само отдадеността към работата не е достатъчна, защото най-работливият знак Козирог се класира най-ниско в класацията, след като само осем от най-богати хора на планетата са от тази зодия.

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Везни

Уравновесени и с добър нюх, Везните се нареждат най-горе в списъка по брой милионери. От техните представители 27 са милиардери като Ралф Лорен е един от тях.

Риби

На второ място са Рибите – въпреки че те обикновено поставят любовта и семейството на първо място, представителите на този знак са находчиви и предприемчиви. Затова и сред тях има 22 милиардера.

Рак

Подобно на Рибите, Ракът също обикновено би предпочел щастието на близките си пред имуществото, но това не му пречи да потърси начин да има и двете. Представителите на тази зодия са настоятелни, упорити и изключително умни – също като Илън Мъск, който е представител на зодията, заедно с останалите 19 милиардера.

Лъв

Царят на джунглата заслужава челно място в списъка също – Лъвовете винаги знаят какво искат и не се страхуват да го поискат. Обичат да са на управленчески позиции и да се разпореждат, затова статусът на милиардер им отива. В тяхната зодия са родени 20 от най-богатите хора на света.

Как изглежда перфектната връзка за всяка зодия?

Телец

Още една зодия, с която не вярваме да учудим някого. Телците винаги са с рогата напред, готови да се борят за целите си. Затова и в тази зодия има 20 милиардера, също като при Раците и Лъвовете.

 

Зодиите и парите

Hero Slider