Интровертите и екстровертите на зодиака

Кои зодии презареждат, докато са сами, и кои предпочитат да прекарват всяка свободна минута с приятели?

Интроверти

Рак, Дева, Козирог, Риби

Тези зодии се чувстват свободни, когато са насаме и винаги биха избрали да прекарат времето си в тишина, вместо купоните. Раците и Рибите дължат това на силната си емоционалност – те предпочитат да са единствено в компанията на най-близките си или съвсем сами. Силно амбициозните Козирози и Деви пък не искат да не ги разсейват с ненужни неща, затова се изолират от останалите.

Екстроверти

Близнаци, Лъв, Везни, Скорпион

Ако искате да се забавлявате – обадете се на тези знаци. Те са винаги готови за парти, за разходка навън, видеоразговор или дори пътешествие без планиране. Обикновено тези зодии умеят да разговарят увлекателно, забавни са и оптимистични, така че могат да накарат всекиго да си прекара добре в тяхната компания.

Амбиверти

Овен, Телец, Скорпион, Водолей

Да не забравяме и третата група хора, които се намират някъде по средата на интровертите и екстровертите. Те могат да превключват между двете постоянно – имат нужда от пространство и време за презареждане сами, но когато са в група се превръщат в центъра на купона. Често те пазя тайни дори от близките си и затова се струват мистериозни на останалите.

Чертите, по които ще познаете всяка зодия

Алфа жените на зодиака

Hero Slider