Чертите, по които ще познаете всяка зодия

Понякога не е нужно да знаем рождената дата на някого, за да познаем каква е зодията му – стига да забележим няколко отличителни черти на характера му.

Овен: Винаги имат мнение за всичко и го демонстрират постоянно – ако не ви харесват, веднага ще го разберете по начина, по който комуникират с вас. Много са амбициозни и се справят страхотно в ситуации под напрежение.

Телец: Саркастични, говорят уверено и са много упорити. Въпреки това са много спокойни по характер и помагат на близките им да запазят равнодушие дори по време на стрес.

Тези зодии най-бързо се отегчават в сериозна връзка

Близнаци: Вродени любопитковци, разговарят много бурно, жестикулират и говорят с мимиките си, постоянно са в движение и преследват нови задачи.

Рак: Винаги мислят за другите, преди да помислят за себе си. Постоянно се притесняват за нещо, често са разсеяни, но въпреки това бързо се фокусират върху големите си цели.

Лъв: Имат добро чувство за хумор и са добри приятели. Бликат от самочувствие, което понякога стига до арогантност, но присъствието им винаги прави атмосферата по-приятна.

Дева: Много често са умислени, постоянно планират нещо ново. Държат се сякаш ничие друго мнение не е вярно, освен тяхното… и най-често са прави.

Везни: Едни от най-обичливите и грижовните в зодиака, но често мързеливи и твърде фокусирани върху себе си и външния си вид.

Алфа жените на зодиака

Скорпион: Обичат да се забавляват, но междувременно се трудят много усилено, заради високите си амбиции. Често пъстрият им характер прикрива истинските им чувства, затова много хора ги смятат за мистериозни и необичайни.

Стрелец: Вечно са в добро настроение и са готови за приключение. Същевременно са много любознателни и са добри слушатели.

Козирог: Често са много сериозни, защото постоянно фокусът им е върху успеха. Затова и понякога са смятани за скучни. Държат се като с крале с хората, които обичат.

Водолей: Много човечни и истински, но понякога искреността им наранява останалите. Не се страхуват да нарушат правилата и постоянно следват мечтите си.

Риби: Живеят отделно от останалите като в собствен свят. Обичат повече от всеки друг и постоянно се раздават за близките си.

Как всяка зодия проваля връзките си

Hero Slider