Големият годишен хороскоп за 2018-та

Стрелец
Ще се лутате между пътя на себепознанието и духовността и между забавленията и приключенията. Опитайте се да намерите баланса между тях, за да откриете хармонията. От февруари нататък е добър период за създаване на нови партньорства в професионален план. А в личен план ви очаква или сватба или най-малкото преместване в общо жилище с мъжа, с когото се срещате. От лятото до края на годината се научете да управлявате по-добре финансите си. Ако сте решила да започнете свой собствен бизнес, най-подходящите периоди за това са след в края на юни-началото на юли и след 21 октомври.

Козирог
Пригответе се за големи промени. Това се отнася най-вече за родените през първите две декади. Може да смените местожителството си или да най-малкото да промените изцяло интериора на дома си. Трябва да сте силна и да направите компромиси, когато се налага, но все пак помислете какви са границите на търпението ви и се съобразявайте с тях. По отношение на кариерата също се очакват много промени. Може да смените работното място или дори сферата, с която се занимавате. Ще почувствате прилив на енергия и сила през април и май. Отделете си достатъчно време да решите в коя посока да поемете.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Водолей
През следващата година най-сетне ще бъдете оценена в професионален план, но това носи със себе си и нови отговорности. Има вероятност и да се преместите на ново място. Ще ви се наложи да разрешите проблеми от миналото, които отлагате през годините. Време е да изхвърлите ненужните неща от живота си. Вярвайте в себе си и умът ви ще ражда блестяши идеи една след друга. Тези, които се занимават с изкуство, ще получат желаното признание. Ако сте необвързана, ще срещнете своя принц по време на пътуване в чужбина. Има вероятност да се влюбите в човек, който е много различен от типа мъже, които харесвате. От началото на лятото ще бъдете много заета в работен план.

Риби
Тази година ще протече спокойно за вас. Възможно е в първите шест месеца да сключите сделки с недвижимо имущество или да предприемете промяна на интериора на дома. Ще се раздвате на много добри отношения с близките хора. Ще разрешите стари конфликти с родителите си. Но и ще имате силата да направите компромиси, ако това се налага. Най-сетне ще намерите спокойствие, след като приемете, че не всичко е перфектно в едни отношения. Ще довършите проекти, които сте започнала преди години. Имате шанс да натрупате ценни знания в сферите, които ви интересуват.