Как да се обличате според зодията си?

Хороскопът разкрива много за личността ви, като често ви подсказва как да се държите, а също и как да се обличате според зодията си. Всеки знак има своя собствена индивидуалност и връзка с модата, а очевидно и уникален стил.

Ако все още не сте намерили своя, оставете се да бъдете водени от звездите в това начинание. Ето какво трябва да знаете.

Фотография: Pexels.com

Овен

Овенът е много силен, употрит и амбициозен знак. Затова представителите на тази зодия демострират див стил, изграден от провокативни облекла и ярки цветове. Ако успеете да намалите склонноста си за преувеличаване, ще бъдете истинска модна икона.

Вашият must have артикул е коженото яке: бунтарско и чувствено. Tо напълно отразява пламенната ви душа.

Фотография: Pexels.com

Телец

Представителите на този зодиакален знак обичат модата и пазаруването. Сигурно имате гардероб, пълен с оригинални и красиви дрехи. А може би дори никога не сте ги обличали?!

Това, от което се нуждаете, за да изпъкне вашата красива личност, със сигурност е дизайнерската чанта /от любимите на всички ни, надеждна и супер скъпа/.

Близнаци

За вас комуникацията е от съществено значение и това е нещото, което харесвате в модата: да можете да изпратите мълчаливо съобщение. Ето защо харесвате оригиналните и различни дрехи, възприемащи нестандартен стил. Вие сте вечния Питър Пан от зодиака, така че може би сте любители на must have аксесоарите от вашето юношество.

В гардероба ви не можете да пропуснете дънките, разбира се: удобни и практични, с добре позната символика и идеални за всяка ситуация.

Фотография: Pexels.com

Рак

Вашата чувствителност се отразява на стила ви, който много често гледа към миналото. Представителите на този зодиакален знак са запалени по винтидж модата и обичат да вдъхват нов живот на иначе неупотребявани дрехи – повече заради тяхната сантиментална стойност, отколкото заради нещо друго. Полата е акцентът в облеклото, без който не можете.

Лъв

Горд и егоцентричен, лъвът не иска да остане незабелязан. Роклите са само извинение за привличането на погледите върху представителите от тази зодия. Вие обичате ярки детайли, специални кройки и шокиращи шарки.

Нека не забравяме и неоновите палитри. Накратко, обичате да ви забелязват. Очевидно вашият must have акцент са обувките, покрити със скъпоценни камъни – елегантни и изненадващи, супер блестящи като вас.

Фотография: Pexels.com

Дева

Ето кой е най-практичният и прагматичен знак от зодиака. За хората, представители за зодия Дева, модата има само практическа функция. Тя със сигурност не служи за привличане на вниманието.

Харесвате чист, семпъл и изискан стил. Ето защо вашият задължителен акцент несъмнено е малката черна рокля, вечна и елегантна.

Везни

Модата е само извинение да привлечете красивото в живота си. Но често преувеличавате. Не можете да демонстрирате своята елегантност дори в неофициален контекст.

Нещото, от което не можете да се откажете – това са токчетата. Чувствеността на чифт обувки е злато за представителите на зодия Везни. И определено не могат без тях.

Фотография: Pexels.com

Скорпион

Зодия Скорпион е интензивна и магнетична. Вие изживявате модата като оръжие за съблазняване и поради тази причина облеклото ви винаги е съблазнително и примамливо.

Харесвате силни дрехи и смели светове, дори ако винаги сте верни на тотално черните визии. Ако ви асоциираме с обувки, без съмнение щяхте да сте чифт ботуши с ток – лъскави и лачени, на много висок ток.

Стрелец

Стигнахме и до знакът на остроумието, жизнеността, пътешествениците и новостите. И това се отразява на начина ви на обличане. Обичате да създавате комбинации от различни дрехи в космополитен стил, който много ви подхожда.

Вашият задължителен аксесоар несъмнено е раница, защото винаги сте готови да тръгнете към ново и вълнуващо приключение.

Фотография: Pexels.com

Козирог

Твърде сте конкретни, за да се занимавате с нещо толкова несериозно като модата. Вашият стил не парадира. Знаете кои са вашите силни страни, но не е нужно да ги изтъквате. Любимата ви дреха несъмнено е голямо, удобно и шикозно яке.

Водолей

Винаги искате най-доброто, преди всичко за другите. Имате желанието да спасите света и да можeте да подобрите условията на всяко човешко същество. Ето защо сте големи фенове на устойчивата мода, на всичко, което е еко.

Вашият задължителен артикул несъмнено е чантата, в която можете да съхранявате всичките си книги и джаджи, от които се нуждаете на момента.

Фотография: Pexels.com

Риби

Романтични дори в облеклото си, рибите са чувствени, а гардеробът им е пълен с панделки, бухнали ръкави и т.н. Със сигурност сте привърженици на бохо шик стила. Вие обожавате да демонстрирате сладки и момичешки дрехи.

Бюстието е must have за вас: ретро, бохо и привлекателно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любима етно кухня според зодията