Зодиите и изневярата

Стрелец
Точно като Овните и Лъвовете, страстният Стрелец се нуждае от много екшън и приключения, а това се простира и в спалнята. Винаги са в движение и преследват нови приключения, ето защо е особено трудно изобщо да ги накарате да се обвържат, затова, когато го направят, го приемат много сериозно. Флиртовете им могат “без да искат” да ги въвлекат в проблеми. Ако споделяте страстта на своя Стрелец за приключения и не вредите на свободата им, те могат да бъдат много лоялни партньори. 

Козирог

Спокоен, лежерен и подреден – Козирогът е лоялен любовник, защото притежава дисциплината и контрола, които са нужни, за да се предпази от изневярата, дори да бъде изкушаван сериозно. От партньорите си те изискват уважение и похвали, затова, ако не се постараете да ги обсипвате с комплименти и да ги убеждавате колко специални са за вас, като нищо ще потърсят тези неща на друго място. Те са прекалено честни и горди, за да изневеряват, и ако това се случи, просто ще сложат край на връзката, вместо да мамят.
Откъснати от околния свят, интелектуалци и непоправими романтици, Водолеите имат огромна нужда да чувстват, че са важни за някой и някой ги обича. От друга страна, понякога толкова се увличат в идеите си и собствените си терзания, че сами пренебрегват партньора си и се оказват жертви на изневери. Водолеят е най-непредсказуемият знак, затова се постарайте и любовта ви да е също толкова непредсказуема, и той няма да има причина да си тръгне. 
Риби
Мечтателите на зодиака имат развихрено въображение и безкрайни фантазии за обречена, но вечна любов. Тяхната жажда за история като от приказките може да стане причина веднъж, след като връзката се превърне в нещо по-сериозно, да им доскучее и да се почувстват нещастни. Ако им осигурите достатъчно романтика и непрекъснато им доказвате, че те са любовта на живота ви, никога няма да си тръгнат от собствената си “и заживели щастливо до края на дните си” история.