Зодиите и изневярата

Лъв
Точно като родените под знака на Овен, Лъвовете са огнен знак, който милее за драма и вълнения. Плюс това винаги трябва да са в центъра на вниманието и да са най-добрите в това, което правят – една от причините, поради които мъжете Лъвове са смятани за добри любовници. Ако сексуалният им живот е достатъчно разнообразен и са уверени във факта, че партньорката им се чувства прекрасно в техните обятия, рядко ще потърсят ласки на друго място. 

Дева

Девите са много сериозни и често прекаляват с критиката към самите себе си, но са доста земни и верни на половинките си. Ако изневеряват, то е защото не получават достатъчно внимание или пък половинката им ги критикува прекалено. Те са лоялни, но изискват същото в замяна, затова ако не срещат любов и разбиране в отсрещната страна, ще ги потърсят на друго място. 
Този романтичен знак се чувства в хармония със себе си и приема обвързването много сериозно, затова изневерите не са често срещани при тях. Въпреки това са много позитивно настроени към всичко около тях и обожават да излизат и да флиртуват, затова понякога се озовават в ситуация, в която флиртът преминава границата. Връзките, в които двойките се забавляват заедно и си осигуряват достатъчно внимание, са точно техен тип.

Скорпион

Скорпионите са толкова мрачни, мистериозни и страстни, и доста често това ги свързва с изневери, но невинаги обвиненията са с право. Те са много затворени в себе си и не обичат да споделят, и това понякога провокира съмнения в половинките. Скорпионите могат да бъдат много лоялни, но имат много силни физически нужди и жадуват вълнения. Най-добрият съвет? Не се притеснявайте да се развихрите малко повече в спалнята – така ще задържите Скорпиона завинаги. 
Останалите зодии на стр. iii