Зодии и секс: Кой как е в леглото

Везни

Мъжът Везни ще ви разтърси из основи. Сексът с него е като сбъдната мечта, защото е омагьосващ и прочувствен. Палавите изпълнения при тях са като извадени от някой филм, но от романтичните. Защото те не обичат мръсен и некачествен секс, така че внимавайте.

Скорпион

Скорпионите неслучайно се славят със своята сексуалност. Мъжете от тази зодия са ненаситни любовници и сексът с тях е изключително страстен и интензивен като преживяване. Ако новата ви тръпка е от тази зодия, то вие сте късметлии, защото едва ли ще забравите секса със Скорпион.

Стрелец

Сексът с мъжа Стрелец е адски вълнуващ и дори приключенски. Те винаги са готови да го направят на някое необичайно място, така че се подгответе да ви награби в асансьора, на плажа, на покрива на някоя сграда… Мъжете от тази зодия обаче са много склонни към секс за една нощ и въобще към приятни, но неангажиращи сексуални “приятелства”. Ако се стремите към сериозна връзка, внимавайте със Стрелеца.

Козирог

Козирогът ще ви предложи прочувствен секс, който може да продължи с часове. Не са големи почитатели на експериментите в леглото, затова не очаквайте да пробвате екзотични пози от Кама Сутра. Те не си падат по секса за една нощ и предпочитат да го правят с човека, в който са влюбени.

Водолей

Ако сте започнали да излизате с мъж Водолей, то гарантирано ще ви бъде много забавно в леглото с него. Той обича спонтанността и игрите в секса, така че не се учудвайте, че харесва секса набързо. Страстта и романтиката не са особено важни за Водолея, затова не показвайте много емоции пред него. Това би го отегчило.

Риби

Рибите са сред най-сексуалните знаци, след Скорпиона. За тях сексът обаче е свързан с душевността. Те обожават да съблазняват партньорите си и да ги карат да полудяват от наслада. Бъдете широкоскроени, защото Рибите обичат да пробват нови неща, обичат ролите и няма да останете разочаровани. Ако имате партньор Риби в леглото, то вие сте щастливци – ще ви хареса адски много.