Зодии и секс: Кой как е в леглото

Зодиите определят не само характера ни, но и нашата сексуалност.

Ето защо, ако се чудите новото ви гадже дали става в леглото и какво точно да очаквате от него, вижте по-долу:

Овен

Мъжете от тази зодия обичат да командват, затова не се учудвайте, че искат да доминират в леглото. Те с охота ще поемат контрол върху палавите ви игри и ще бъдат бързи и безкомпромисни. Падат си по малко по-грубата игра, така че не се учудвайте.

Телец

Телците са страстни любовници, но не са много изобретателни в леглото. Въпреки това можете да очаквате много раздаване и желание за нови неща. Представителите на тази зодия обичат половият акт да е бавен и задълбочен. Издръжливи са, така че се пригответе за еротични удоволствия до сутринта.

Близнаци

Близнаците обичат секса и са готови за него навсякъде и по всяко време. Ненаситни са, затова не очаквайте да приключите набързо и се запасете с готовност за маратон. Обичат да изпробват нови неща, така че не се притеснявайте да експртиментирате с тях. Ако обаче си падате само по мисионерската, по-добре не си губете времете взаимно.

Рак

Ако романтичният секс е вашата стихия, то Ракът е точно за вас. Мъжете от тази зодия са чувствени любовници, които обичат свещите, розовите цветчета по леглото, както и безупречната сладострастна любовна игра. А това от своя страна е гаранция за страстен и много чувствен секс.

Лъв

Лъвовете обичат да го правят бавно, като отдават голямо значение на докосването. Докосвайте ги и се оставете да бъдете докосвани. Масажът също е на почит и играе важна роля в любовната игра. Мъжете от тази зодия много не обичат новостите и разнообразието, но пък са доста добри в това, което правят.

Дева

Девите са доста резервирани в началото. Те не си падат по секса за една нощ, така че не го очаквайте от тях. Ако искате секс с представител на тази зодия, се въоръжете с много търпение. Това обаче не трябва да ви обезкуражава, защото крайният резултат определено ще си заслужава.

Другите зодии на стр. ii