Здравен хороскоп за 2015

Стрелец

Тази година трябва да бъдете по-мотивирани, за сте постигнете перфектна кондиция. Заложете на балансирана диета и упражнения. По този начин ще избегнете сериозните болести. Внимавайте обаче, заради начина ви на живот можете да имате проблеми с холестерола и дори до поява на диабет. При дамите е възможно да се появят различни проблеми, свързани с артрит, както и такива, свързани с областта на гинекологията.

Козирог

С изминаването на всеки месец вие ще се радвате на все по-крепко здраве. Задължително е обаче да спазвате режим, за да се радвате на издръжливост и да предотвратите всякакви хронични проблеми, които е възможно да се появят. Звездите предупреждават, че през следващите месеци сте податливи на порязвания, убождания и изгаряния. Така че внимавайте!

Водолей

Тази година вашето здравословно състояние ще зависи от това доколко добре се грижите за духа и тялото. Единствените заболявания, които е възможно да възникнат е заради многото работа, с която сте затрупани и която от своя страна води до безсъние. Поради умора са възможни спад на имунната система, както и поява на проблеми с дихателната система и кръвното налягане.

Риби

Вие ще се радвате на добро здраве през цялата година, с изключение на малки болежки. Въпреки това трябва да бъдете малко по-предпазливи по време на последните месеци от 2015-та, тъй като сте предразположени към инциденти. При някои от вас може да се появи рецидив на хронични заболявания като диабет, хипертония и други. Обърнете внимание на грижата за сърцето, като започнете да водите здравословен начин на живот и включите ежедневен спорт.