Здравен хороскоп за 2015

Дойде време да научите какво ще бъде здравословното ви състояние през следващите 12 месеца според звездите.

Кои зодии ще бъдат най-предразположени към настинки или по-сериозни болести, какво да очакват и в каква кондиция ще са, какви мерки да вземат, ще научите в следващите редове:

Овен

Овни, вие ще се радвате на добро здраве през следващите месеци. Все пак не са изключени проблеми като повишена температура, болки в ставите, храносмилателни проблеми или колебания с кръвното налягане. Внимавайте и с ходилата. Това най-вече се отнася за студените дни с поледиците навън. Препоръчително е да водите здравословен начин на живот и да ходите редовно на профилактични прегледи.

Телец

Годината е добра за Tелците от здравна гледна точка. Умерената грижа за духа и тялото ще държат болестите далеч от вас. Според прогнозите обаче, трябва да бъдете по-внимателни през месец октомври. В този период е възможна повторната поява на някои хронични заболявания. През това време може също да имате някои неврологични проблеми и стомашни разстройства.

Близнаци

От здравна гледна точка 2015 г. на ще бъде смесена. Има шансове за инфекция в горните дихателни пътища или проблеми с дихателната система като цяло. Също така може да се появят стомашни инфекции и нарушения в храносмилането. Това ще бъде засилено от факта, че ще имате доста работа в службата и няма да имате достатъчно време за почивка. Заложете на медитацията и йогата. Те могат да ви помогнат, за да подобрите здравето си.

Рак

Емоционалното ви равновесие и спокойният начин на живот ще запазят здравето ви на ниво през цялата 2015-та. Проблем може да възникне ако се натоварвате повече в службата и от липсата на сън. Това може да доведе до проблеми с храносмилането, както и до други подобни стомашни неразположения. Редовните упражнения ще ви помогнат да се отървете от всякакви болежки.

Продължава на стр. ii