Вашият хороскоп за месец февруари

Стрелец

Любов: Венера ще благоприятства за раждането на една нова романтична любов и ще даде тласък за повече хубави емоции с любимия човек. В случай че имате връзка, ще се поддадете на страховете си и на ревността, което ще доведе до доста проблеми с партньора. Намерете начин да изясните нещата, за да няма недоразумения.
Кариера и финанси: Този месец ще бъде по-тежък за вас в професионален план. Важно е да проведете някои дискусии и срещи във връзка с бъдещето си. Марс ви дава сили да балансирате ситуациите и да приключите с проектите, които вече сте започнали.
Здраве: Това ще бъде един месец, изпълнен с доста интензивни дейности. Намерете момент за релакс.

Козирог

Любов: Венера до 17-ти е във вашия знак, а това ще ви помогне да хармонизирате отношенията си с човека до вас. Имате идеи за нови приключения. Осъществете ги с партньора, за да се сближите още повече.
Кариера и финанси: Този месец се съсредоточете повече върху финансите и въпросите, свързани с имоти. Внимавайте с парите, не давайте назаем. Вашата жизненост сега е на ниво, а това ви дава енергия да се справите с всичко в професионален аспект.
Здраве: Направете един детокс за повече свежест и енергия.

Водолей

Любов: Меркурий във вашия знак от 14-ти насърчава да вложите повече енергия, за да си изясните всичко, което се върти в ума ви напоследък. Ако имате някакви дилеми и сте поставени пред сложна ситуация, сега ще успеете да сложите ред в живота си. Марс ви дава сила да развиете личния си живот. Не поглеждайте назад, за да имате безоблачно бъдеще с партньора.
Кариера и финанси: Ще имате възможност да осъществите някои от мечтите си и да се развиете в нов професионален аспект. Сега е моментът да се възползвате от новите възможности.
Здраве: Бъдете внимателни от наранявания и травми.

Риби

Любов: Марс ви дава голяма доза енергия този месец, но внимавайте, защото има опасност да докарате взаимоотношенията си до ръба. Сега повече от всякога трябва да си наложите самоконтрол и да помислите преди да действате или да кажете нещо, което не трябва.
Кариера и финанси: Този месец ще сте една идея по-бавни от обикновено в изпълнението на задачите. Внимавайте с клеветите по ваш адрес. Погледнете рационално на професионалния си живот, за избегнете грешки, които може да допуснете. Ентусизмът ви е заразителен и сега е моментът, в който да покажете какво можете.
Здраве: Време е да започнете сериозен детокс и спорт.

Марс определя какви мъже ви съблазняват
Какво мислят зодиите едни за други
Кои са най-добрите съпруги според зодията?