Вашият хороскоп за месец февруари

Лъв

Любов: Сигурни в себе си, изпълнени с жизненост и енергия, вие сте готови да се възползвате от всички радости на живота и да се хвърлите в нови предизвикателства. Вашият ентусиазъм е заразителен и месецът е идеален да прекарвате повече време с приятелите и да ги включите във вашите дейности, за да се сближите повече.
Кариера и финанси: Слънцето в Марс дава тласък за разширяване на хоризонтите ви, както и да преодолеете стари навици. Необходимо е да се опитате да разберете хората около вас, особено ако са възникнали спорове. Не мислете егоистично.
Здраве: Този месец вие се радвате на добро здраве, но не забравяйте витамините.

Дева

Любов: Венера ви дава кураж и сила в любовния живот. Вие търсите искреност, а вашите дълбоки чувства сега намират изкраз в сексуално отношения. Марс изпълва цялия ви месец с енергия и позитивизъм, които ще ви подпомогнат в осъществяването на всичките ви действия и планове. Владейте емоциите си.
Кариера и финанси: Имате малко време да се адаптирате към новите събития в живота ви. Това се отнася особено за хората, родени до 14 септември. Останалата част от вас са по-чувствителни сега, а това ще попречи на анализаторски ви ум.
Здраве: Някои ситуации ще наложат да действате бързо, така че трябва да сте в добра кондиция.

Везни

Любов: Този месец ще сте по-чаровни от всякога. Ще срещате нови хора, ще завързвате бързо нови приятелства, а защо не и нова любов. Точно сега ще почувствате в себе си по-голямо спокойствие и релакс, каквито не сте изпитвали отдавна.
Кариера и финанси: Сега не е моментът да се отказвате от тежките битки в професионален план. Не оставяйте на заден план актуалните въпроси, тъй като те са от съществено значение за вашия напредък. Не изоставяйте проектите, особено тези свързани с правни въпроси.
Здраве: Опитайте се да минете на режим на хранене и се движете повече.

Скорпион

Любов: Венера и Марс около 18-ти ви дават голяма енергия, за да осъществите всичките си планове. Като че ли досегашните проблеми остават на заден план и с партньора сте изградили доверие, каквото досега не сте имали. Сега е моментът, в който може да се решите на следващата крачка – да заживеете под общ покрив или да създадете семейство.
Кариера и финанси: Този месец ще сте изпълнени с много идеи и това може да ви докара преумора. Така че се щадете. Ще имате доста интензивни срещи, но те ще доведат до успех в кариерата.
Здраве: Това е един много динамичен месец. Оставяйте си моменти за почивка.

Продължава на стр. iii