Слънце в тригон с Плутон на 11 май – катарзис в любовта

Макар че всички очаквахме ретроградният Меркурий през април да преобърне ежедневието си, изглежда, че месец май ще донесе истински дълбоките промени.

Можем да очакваме такива след тригона, който Слънцето и Плутон образуват на 11 май.

Този мощен аспект на Слънцето с планетата на смъртта, несъзнаваното, секса и дълбоките трансформации ще ни накара да се фокусираме върху връзките си. И то най-дълбоките, понякога травматични, но винаги от огромно значение за това кои сме.

Плутон е една от планетите, която буди страх у любителите астролози. Той управлява смъртта и болката, но интересното е, че като по-висока октава на Марс се свързва и със секса (сексуалното сливане). Нищо, докоснато от Плутон, не е повърхностно. Той винаги оперира на много дълбоко емоционално ниво и Плутоновите процеси неизбежно са белязани от болка, но същата болка може да ни пречисти и да ни изведе на следващото ниво от развитието ни.

Слънцето сочи към това, което се стремим да постигнем. Плутон – към травмите ни, към болката, но и към стремежа към сливане. На 11 май тези две енергии се сливат и насочват съзнанието ни към най-силните ни емоционални връзки.

Ще подложим на анализ това, което се случва в интимния ни живот, отговаря на най-висшите ни цели. Помага ли ни това, което изживяваме с партньора си да се развиваме?

Емоциите се засилват около аспекта Слънце/ Плутон. Отношенията могат както да достигнат неподозирана дълбочина, така и да избухнат в пламъци и да бъдат изпепелени. Опитайте се да овладеете тези силни енергии и, доколкото можете, да не действате импулсивно. Вслушайте се в интуицията си – нейните уроци през този период могат да изиграят огромна роля в личния ви живот.

Още Астро:

4 зодии, които често остават неразбрани

Двата типа хора от всяка зодия

Когато зодиите отидат заедно на кино

 

Hero Slider