С какво Коледа ви радва най-много според вашата зодия

Всяка зодия има своя особена причина да се наслаждава на Коледа.

Овен – Цялата суматоха ви доставя удоволствие, защото сте динамичен огнен знак. Окачването на светлините, ходенето на гости, шопингът, дори цялото бързане ви зареждат.

Телец – Добрата и обилна храна, разбира се. Телецът е добре известен ценител на домашната кулинария, особено когато се сервират традиционни ястия. Коледа определено е вашето време в годината!

Близнаци – Подаръците. За този любопитен въздушен знак изненадите са най-големият източник на радост. Няма нищо по-вълнуващо от това да откриеш какво точно се крие в онези пъстри кутии под елхата!

Рак – Споделените моменти със семейството. Раците се наслаждават най-много на това да си останат с близките си у дома и да ги обгрижват, създавайки заедно спомени.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Лъв – Щедрите жестове. Царственият Лъв има нужда да е сигурен, че няма да има по-хубави подаръци от тези, които ще избере за любимите си хора. Щедрите подаръци са неговият любим израз на любов.

Дева – Дървесните ухания и спокойствието. Земните Деви обичат да си остават у дома, да пекат хляб и наоколо да ухае на борови иглички – от елхата, както и от специалните ароматни свещи, с които се запасяват. Зимният уют и усещането за досег с природата ги зареждат.

Везни – Красивата декорация. Всепризнатите естети Везни обикновено украсяват дома си първи, като всеки елемент от декорацията е внимателно обмислен и хармонира с една обща тема. За тях красотата наоколо е магично усещане.

Коя е зодията, която ви разбира най-добре

Скорпион – Списъкът с желания. По Коледа е време да начертаем плана си за следващата година, а за волевите и властни Скорпиони това е вдъхновяващо действиe. Със силата на волята си те прекрасно умеят да постигат всичко, което ясно са формулирали като своя цел.

Стрелец – Игрите. Стрелецът цял живот си остава дете. Обича коледните изненади, игрите в снега. Няма нищо против да излезе навън и да се замеря с децата със снежни топли, както и да се пързаля с шейна. Да си припомни лудориите и празничните ритуали от детството за зодия Стрелец е неподправено щастие.

Козирог – Традициите. Представителите на зодия Козирог уважават традициите и се чувстват щастливи, когато в живота им има стабилност. Коледните ритуали, които събират цялата фамилия заедно, дават смисъл на живота им.

Най-опасната черта на всяка зодия

Водолей – Студът и снегът. По някакъв необясним начин, снежното и студено време е изключително приятно за Водолеите. Може би това има нещо общо с репутацията им на “най-студената зодия”.

Риби – Коледната магия. Зодия Риби, известни като “мечтателите на зодиака”, избират да вярват в Дядо Коледа и когато вече отдавна са пораснали. Рибите вярват в коледните чудеса. Както и във всички други! Това им дава сили за живот.

Още от MissBloom за зодиите:

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Зодиите с най-противоречив характер

Малко хора знаят това за зодиите

4 зодии, които често остават неразбрани

Hero SliderPopular