Проблемите във връзката според зодиите

Стрелец

Докато са млади не са склонни към обвързване, но след като веднъж го направят и се чувстват комфортно във връзката, ще направят всичко, за да я запазят. Ако трябва дори ще ви оставят сама за малко, докато си изясните ситуацията. Оптимисти са и вярват, че всеки проблем си има решение. Тъй като обичат да се забавляват, за да бъдете приятелка на Стрелеца, ще трябва да сте спонтанна, обичащата предизвикателствата и шумните компании. Бъдете честни с тях, защото ако веднъж ги излъжете трудно ще го забравят. 

Козирог 

Козирозите не обичат да подкопават основите на връзката си, защото се притесняват как това ще бъде прието от приятелите и близките им. Ще направят всичко възможно да спасят отношенията си с вас, особено ако имате деца, защото разводът за тях е нещо срамно. Кариеристи са, затова често се обвързват именно с такива жени. За тях е важно да сте сериозна и организирана, и ви разбират, когато имате нужда от време за себе си.  
Водолей 
За каква криза говорим? Много вероятно е Водолеят изобщо да не вижда възникналите проблеми. Тръгват си, след време пак се връщат и искат да поправите отношенията си. Ако все пак се разделите за постоянно е много вероятно да си останете близки приятели. За да бъдете във връзка с Водолей е нужно да сте непредсказуема, независима и да притежавате нещо специално, което ще ги плени в момента, в който са ви заговорили. 

Риби

Рибите трудно се справят с проблемите, тъй като са чувствителни натури и чак, когато няма друг изход, ще седнат и ще поговорят за това. Лесно се разстройват и затова не обичат сериозните разговори. Обичат разбирателството, обичат да са насаме с вас, романтични са и имат нужда да им показвате непрекъснато колко ги обичате. Чувстват се най-добре със също толкова романтична партньорка, която е интересна и мистериозна по един магнетичен начин. 

Кои зодии не си пасват в любовта
Как да се обличаме според зодиакалния ни знак
Кои зодии изневеряват най-много?