Проблемите във връзката според зодиите

Какви са различните знаци в любовта и как да се справите с проблемите във връзката и брака?

Овен

Овните са импулсивни и за съжаление рядко имат търпение да се справят с проблемите във връзката. Вместо това избират най-лесния изход – просто си тръгват. Въпреки това не обичат да са сами и са склонни на компромиси, ако и от ваша страна има такива. Преди да се обвържат обожават да ухажват партньорките си, но също така харесват и когато вие им обръщате внимание. Сексът и химията помежду ви е много важна за тях.

Телец

Телците страдат от раздялата дълго време, дори да знаят, че тя е била неизбежна. Не обичат те да са тези, които слагат край, защото не искат да поемат такава отговорност. Чувствителни са и обожават да бъдат обичани. Не обичат скандалите тъй като държат на спокойствието и комфорта си. Много са открити и очакват и от вас да споделяте всичко с тях. Важно е да ги уважавате, а също така да им дадете достатъчно пространство, за да не се чувстват задушени и без право на избор.

Близнаци

Още от първия ден на връзката ви мъжът Близнаци ще очаква да се справяте с всичките му настроения. Не са скандалджии, не се справят добре с проблемите и обикновено бремето да намери решение пада върху дамата. Никога няма да скучаете с мъжа Близнаци, тъй като той има много хобита и обожава забавленията. Тук трябва да отбележим, че също така ще трябва да свикнете с многобройните му приятели, с които обича да се мотае.

Рак

Ракът обича да е в центъра на събитията и ако е възможно той да решава какво се случва във връзката. При появили се проблеми мъжът Рак пръв ще сподели какво го тревожи и ще се опита да оправи нещата. Ако имате деца или сте сключили брак, в никакъв случай няма да ви пусне лесно. За него тези неща са святи и очаква и вие да се отнасяте така към тях. Слушайте го внимателно, когато ви споделя проблемите си, защото за него е важно да среща разбиране във вас. 

Още на стр. ii