Пълният хороскоп за месец ноември

Лъв

Любов: Новолунието на 11-ти носи ново начало и промени в семейната среда. Доминира хармонията във връзката и е много възможна появата на нов член на фамилията. Ако сте срещнали някой интересен познат, не отказвайте покани за забавления. Много е възможно това да прерасне в нещо повече.
Кариера: Този месец вие сте пълни с енергия и това води само до големи ползи за кариерата ви, но знайте, че ще има ситуации, в които трябва да покажете дипломация. Финансовите ви тревоги в първите дни на месеца ще се оправят с помощта на ваши приятели.
Здраве: Нервите и умората, които са ви тормозили досега, ще изчезнат този месец и ще канализирате енергията си за положителни цели.

Дева

Любов: Този месец ще е наситен с много положителните емоции за вас. Ще бъдете привлечени от човек, който от дълго време е бил до вас, но не сте му обръщали внимание. Но помислете добре, преди да пристъпите към връзка с него. Неслучайно досега той е бил в резервите.
Кариера: Пълнолунието на 25-ти ще подпомогне вашата кариера. Внимавайте обаче с колегите и с хора от вашия екип, този месец сте склонни да бъдете по-невъздържани и невнимателни с приказките. Проявете разум и по отношение на парите си. Не си позволявайте големи покупки.
Здраве: Всичко негативно около вас този месец изчезва и вие ще се чувствате в страхотна кондиция.

Каква визия привлича мъжете от различните зодии?

Везни

Любов: С Венера във вашия знак на 9-ти, връзката ви се стабилизира. Внимавайте само да не налагате повече власт над партньора, защото това ще доведе до неразбирателства. Ако сте необвързани, може да срещнете силна любов, но със съмнителна трайност. Внимавайте да не се влюбите в някой, който е наистина неподходящ за вас или не е това, което търсите.
Кариера: Марс във вашия знак от 13-ти ви носи сила и решителност. Ще имате много възможности за реализация на нови проекти и за стабилизация на приходите. От друга страна, внимавайте със сериозните решения, защото има вероятност да направите лош избор.
Здраве: Юпитер ви носи равновесие и спокойствие.

Скорпион

Любов: Новолунието на 11-ти във вашата зодия е идеално за промени, които ще подобрят връзката ви. Пазете се от напрежението, което може да предизвикат отношенията ви и може да се наложи да направите някои отстъпки. Венера и Меркурий, които ще бъдат във вашия знак на 20-ти, ще ви направят изключително комуникативни и чаровни, а това ще доведе до много нови и полезни познанства.
Кариера: Този месец ще имате повече независимост в работата и ще бъдете стимулирани да осъществите вашите идеи. Mеркурий ви облагодетелства финансово, така че ще можете да реорганизирате бюджета си и да увеличите приходите си. Възможни са нови разходи за дома.
Здраве: Пазете се от нерви, които могат да нарушат съня ви.

Продължава на стр. iii