Пълният хороскоп за месец ноември

Много страст, драма и опасност от интриги вещае месец ноември според звездите.

Бъдете подготвени, това е месецът на новите партньорства, на сексуалните експерименти и на официализиране на отношенията. Ноември може да ви насочи към дългосрочни инвестиции, към пътешествия. По време на Пълнолунието на 25-ти бъдете внимателни с приказките, тъй като може да кажете нещо, което да не се възприеме правилно.

Овен

Любов: Около 13-ти са възможни конфронтации с партньора. Но сега е по-лесно да се определят проблемите, които дестабилизират вашата връзка и ще стигнете до разрешаване на недоразуменията. Ако сте необвързани, мимолетна любов може да се превърне в трайна връзка.
Кариера: Работата е вашият приоритет, тъй като конкуренцията е голяма и ще се борите да получите мястото, което искате. Пълнолунието на 25-ти в Близнаци дава необходимата сила, за да продължите напред. Внимавайте с финансите, възможни са проблеми, които да опразнят портфейла ви.
Здраве: Започнете упражнения. Те ще поддържат имунната ви система на ниво.

Телец

Любов: Новолунието на 11-ти помага да сложите в ред личния си живот. Ще прекарате страхотни романтични и спокойни моменти с партньора. Ако сте сами, до края на месеца може да се запознаете с човек, с когото да изкарате горещи мигове през зимата.
Кариера: През втората половина на месеца обърнете внимание на проблемите в работата, особено на тези, свързани с трети страни. Ако успеете да се организирате, вашата упорита работа ще бъде възнаградена. Ако търсите работа, следвайте инстинктите си и усилията ви ще се отплатят до края на месеца.
Здраве: Здравето ви ще се подобри, ако сте организирани и спазвате правилата на здравословния начин на живот.

Близнаци

Любов: Пълнолунието във вашия знак на 25-ти засилва нуждата ви от по-сериозни взаимоотношения. Въпреки че Сатурн е в противоположния ви знак и създава проблеми с комуникацията, той ще ви помогне да задълбочите и стабилизирате отношенията си. Ако сте необвързани, може да срещнете човек, който да ви донесе много експлозивни и приятни емоции.
Кариера: Този месец трябва да покажете максимума от своя потенциал. Но ако искате да постигнете целите си, трябва да промените и тактиката. Финансите ви се стабилизират и дори може да подобрите приходите си.
Здраве: Почивката и балансираният хранителен режим водят до крепко здраве за вас.

Рак

Любов: Новолунието на 11-ти ви носи промени на емоционално ниво. Лесно ще се справите с всички проблеми във връзката ви напоследък и ще сложите край на недоразуменията. Не е изключено да започнете нова връзка или дори да се появи нов член на семейството ви. Ако сте сами, бъдете готови за авантюри.
Кариера: Вие сте много близо до успеха и никой не може да ви отклони от пътя ви, така че имате всичко необходимо, за да успеете. Очаквайте подобряване на финансите.
Здраве: С Пълнолунието на 25-ти може да появи стрес в ежедневието ви, така че си почивайте повече.

Продължава на стр. ii