Пълният хороскоп за месец май

Лъв

Любов и секс: Месецът ви носи известни трудности в отношения с половинката, ако сте обвързани. Това усещане се засилва след Пълнолунието на 4-ти, но за щастие няма да се задържи дълго. Ако сте сами, пригответе се за разтърсващ романс с човек, който на пръв поглед ви изглежда неподходящ за вас.

Работа и пари: Преминаването на Меркурий в Близнаци на обещава раздвижване на нещата в кариерен план. Този месец е един от най-благоприятните за вас в работно отношение, затова ако ви предстоят важни събития, не трябва да се притеснявате – ще се справите с лекота.

Здраве: Внимавайте с настинките и вирусните заболявания.

Дева

Любов и секс: Преминаването на Меркурий в Близнаци обещава благоприятна перспектива за любовния ви живот, а освен това ви прави уверени в чара ви. Пълнолунието в Скорпион на 4-ти ви призовава да сте внимателни и да не позволяате на други хора да се месят в отношенията ви с любимия. Ако сте сами, след 18-ти ви очакват възможности за нови запознанства. 

Работа и пари: Този месец е много динамичен за вас и лесно постигате целите си. Трябва да бъдете внимателни в работните си отношения с колегите и да не оставяте проектите си незавършени. 
Здраве: Започнете да спортувате активно и внимавайте с диетата си. 

Везни

Любов и секс: Присъствието на Меркурий в Близнаци помага да подобрите комуникацията с партньора си и да изгладите различията. Ако сте сами, Новолунието на 18-ти обещава горещи изненади и много страст в любовния ви живот. 

Работа и пари: Атмосферата на работното място е нажежена, въпреки това вие не губите оптимизма си. След 8-ми ви се отварят интересни нови възможности, а уменията ви най-накрая биват оценени. Работете в екип, за да постигнете по-лесно целите си. 
Здраве: Обърнете специално внимание на физическото си състояние в средата на май.

Скорпион

Любов и секс: Пълнолунието на 4-ти ви прави много емоционални и изстрелва либидото ви до небето. Може да се окаже обаче, че това не е подходящ момент, тъй като партньорът ви не се чувства по същия начин. Ако сте сами, след 18-ти в живота ви се появява нов човек, който ще разпали страстите. 

Работа и пари:
Присъствието на Меркурий в Близнаци ви прави доста по-отдадени на работните задължения от обикновено. Пълнолунието на 4-ти ви призовава да поемете нещата под контрол и да се постараете повече, за да се радвате на добри резултати.

Здраве: Възползвайте се от всяка възможност за релакс преди 18-ти.

Останалите зодии на стр. iii