Пълният хороскоп за месец май

Какво носи месец май за различните знаци в зодиака?

Този месец Пълнолунието е в Скорпион на 4-ти, Новолунието в Близнаци на 18-ти. Ретроградният Меркурий започва от 18-ти.

Овен

Любов и секс: Целият месец се оказва изпитание за любовния ви живот. Ако сте сами, използвайте първите 10 дни на месеца за излизане и нови запознанства. Ако имате връзка, обърнете повече внимание на комуникацията помежду ви на 4-ти, защото Пълнолунието може да предизвика някои сътресения.

Работа и пари: Навлизането на Марс в Близнаци на 12-ти предвещава добри възможности за формиране на бизнес контакти и нови сделки. Внимавайте с харчовете между 8-ми и 24-ти.

Здраве: Внимавайте с пътуванията в средата на месеца.

Телец

Любов и секс: Пълнолунието в Скорпион на 4-ти носи нови страсти за тези от вас, които нямат връзка. Ако имате партньор, възможно е да имате проблем с комуникацията около Пълнолунието. За щастие, Новолунието на 18-ти обещава възвръщане на баланса.

Работа и пари: В първите 10 дни на месеца сте толкова заети с работа, че няма да имате време да участвате активно в офисните дела. От 12-ти бъдете много внимателни с разпределянето на бюджета си. Краят на месеца е подходящ момент да си потърсите нова работа, ако планирате такава промяна от известно време.

Здраве: Не пътувайте около Пълнолунието. 

Близнаци

Любов и секс: Навлизането на Меркурий във вашия знак в началото на месеца и това на Марс на 12-ти, ви прави изключително уверени в себе си и увеличава шансовете ви за интересни запознанства. Ако имате връзка, това е благоприятен момент за сериозни дискусии и решаване на наболели проблеми.

Работа и пари: Първите десет дни на месеца са много напрегнати и важни за бъдещото ви кариерно развитие. Изгответе си план за действие и внимателно преценявайте всеки свой ход. Новолунието във вашия знак поставя началото на успешна втора половина на май.

Здраве: Опитайте се да контролирате гнева и раздразненията си около 4-ти.

Рак

Любов и секс: Пълнолунието в Скорпион ви прави раздразнителни и изважда на преден план съмненията ви, а това прави комуникацията с партньора ви много трудна. Избягвайте да вземате важни решения относно бъдещето на връзката ви на този етап. Ако сте сами, много е вероятно в живота ви да се завърне човек от миналото.

Работа и пари: Кариерата излиза на преден план в списъка ви с интереси, но началото на ретроградния Меркурий на 18-ти усложнява плановете ви и налага някои промени. В последната седмица от месеца ще получите добри новини, които ще избистрят професионалните ви перспективи.

Здраве: Пълнолунието е причина за повишаване нивата на стреса. Почивайте повече. 

Продължава на стр. ii