Пълен хороскоп за месец януари

Стрелец

Любов: До 23 януари сте склонни да се отдавате на различни приключения, въпреки че влиянието на Сатурн ще ви накара да се чувствате самотни. Бъдете внимателни като взимате дадени решения, тъй като сега е моментът, в който нещо безгрижно може да се превърне в сериозен ангажимент.
Кариера и финанси: Напоследък доста сте поизоставили работните си ангажименти. Ще трябва да се занимаете с различни промени в службата, за да задействате карерата си. Не се притеснявайте, влиянието на Марс ще ви кара да вземате бързи решения и ще ви подтикне да движите напред.

Козирог

Любов: Този месец ще изпитвате доста съмнения дали човекът до вас е правилната половинка. Ще заемате отбранителна позиция и ще подхождате с недоверие и страх. Звездите съветват да се отпуснете и да не го мислите толкова. Излезте с приятели и се позабавлявайте малко, за да усетите отново живецът у вас.
Кариера и финанси: Трябва да се потопите във въпросите, свързани с работата и да изследвате в детайли проблемите в сложбата, които точно сега ви тревожат. Добре е да се съберете информация по въпроса, но с дисциплина ще успеете да осъществите всичките си планове.

Водолей

Любов: Този месец е спокоен и ще се чувствате балансирани, зрели и няма нещо, което да ви накара да изпитате съмнения. Ще почувствате емоционална стабилност и ще получите потвърждение, дали наистина нещата с човека до вас са сериозни или не. Януари ще е наситен с много страст и любов, които ще ви подтикнат да продължите напред.
Кариера и финанси: Ако смятате, че другите ще решават вместо вас, опитайте се да разработите свои собствени проекти. Ретроградният Меркурий ви призовава да направите разбор на кариерата си до момента и да се замислите за нещо наистина стабилно. Ако работите в дълбочина, това ще ви донесе доста добри резултати.

Риби

Любов: Ако имате връзка, ще възникнат някои неразбирателства помежду ви, но няма да е нещо сериозно. Всички пречки ще възникнат заради факта, че единият от вас ще иска да се забавлява повече от необходимото. Ако сте необвързани, най-вероятно това се дължи на факта, че дълбоко в себе си не знаете какво искате.
Кариера и финанси: Началото на годината ще имате добра енергия, за да се справите с всички проблеми, свързани с работата. Икономическиата несигурност ще се промени, ако предприемете различни инициативи. Марс ви помага да се изправите срещу всичко с много смелост.

Марс определя какви мъже ви съблазняват
Какво мислят зодиите едни за други
Кои са най-добрите съпруги според зодията?