Пълен хороскоп за месец януари

В първия месец на годината, всички зодии ще са завладяни от емоциите в личния живот.

Те ще изживеят много страстни моменти, но звездите съветват да обърнат внимание и на кариерата, защото сега е моментът за нови начинания. Ето какво да очаква всеки един зодиакален знак!

Овен

Любов: Идеалното време за изграждане на връзката ви в зависимост от вашите очаквания. Венера на 24-ти януари ще направи особено горещи нещата между вас с партньора ви. Ако сте необвързани, ще има възможност за нови запознанства, които ще доведат до бързи резултати. Очаквайте изненади около 9-ти и 13-ти.
Кариера и финанси: Ретроградният Меркурий, който стартира на 5-ти съветва да го карате по-спокойно. Това обаче е благоприятен момент да приключите всички поизоставени задачи.

Телец

Любов: Любовният ви живот ще бъде хармоничен през този месец. Ще успеете да съживите малко връзката си и да излезете от рутината. Отпуснете се и се наслаждавайте, тъй като след това нещата стават сериозни. С помощта на вашите близки, нещата ще си дойдат на мястото в края на месеца.
Кариера и финанси: Сега ще има благоприятни условия за реализирането на нови проекти. Внимавайте обаче с желанието си да доминирате и погледнете на ситуациите реалистично.

Близнаци

Любов: Този месец ще сте поставени пред истинско изпитание на стабилността на връзката ви: или ще продължите напред, или ще се разделите с човека до вас. Ако нямате сериозни проблеми, по-добре не разклащайте отношенията с партньора. Ако сте необвързани, ще има възможности за нова любов. Чувствайте се свободни да последвате инстинктите си.
Кариера и финанси: През този месец трябва да бъдете много дисциплинирани и съсредоточени. Слънцето и Меркурий ще ви помогнат да видите дали вашите действия са на прав път и дали не е време да се отървете от някои ограничения и страхове. Юпитер ще донесе нови идеи, с които ще подобрите кариерата си.

Рак

Любов: Този месец на фокус ще бъде сексуалния ви живот. Ще трябват да се справите с различни проблеми, които ще възникнат. За целта ви е нужна дипломация. Ще доминират емоциите, с които ще се справите единствено с компромис. За целта е необходимо да се отървете от някои притеснения.
Кариера и финанси: Марс ви дава много сила и енергия, за да направите така нужните преизчисления на вашите финанси, да организирате отново живота си и да направи сериозни промени. Опитайте се да се преодолеете пречките, за да решите всичките си проблеми.

Продължава на стр. ii