Новолуние във Водолей на 4 февруари

Новолунието на 4 февруари в знака на Водолея събужда съзнанието ни и ни стимулира да бъдем възможно най-истински.

Всяко Новолуние е време на ново начало. Когато това се случва в ексцентричния, освободен, интелектуален знак на Водолея, това събаря стените на собствения ни комформизъм.

Имаме прекрасен шанс да действаме и да се изразяваме автентично. Важен аспект на 4 февруари е и съвпадът на Луната с Меркурий, планетата на общуването. Той ни дава възможност да отворим нова глава в общуването с човека до себе си и ако досега е имало тема, която ви е било некомфортно да подхванете, точно сега е моментът да заговорите честно, открито и точно по този проблем.

Допълнително положително влияние е тригонът към Юпитер, който се характеризира с оптимизъм и с желание за позитивна промяна.

Възползвайте се от енергията на това Новолуние да “отпушите” комуникацията с партньора си. Всички теми, от които сте се страхували, всичко премълчавано, всяко поведение, с което сте се опитвали да угодите, без то да отговаря на най-дълбоките ви потребности, сега могат да излязат на светло.

Не забравяйте, че ключът към това да не се чувстваме самотни, е да бъдем истински. Ако общувате с другите, като им споделяте избирателно само определени аспекти от мислите и преживяванията си, вие оставате затворени в собствения си свят и в действителност поддържате едни повърхностни отношения.

Енергията на това Новолуние на 4 февруари е изцяло положителна, насочена към откриване пред себе си и пред другите. Бъдете честни със себе си за това как се чувствате и го изразете през партньора си, като това може да сложи началото на една прекрасна промяна и задълбочаване на връзката ви.

Прочетете още:

Камъкът на вашата зодия през 2019 г.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Кои зодии ви привличат?

Hero SliderPopular