Най-лошите черти на всяка зодия

Стрелец 

Има два вида Стрелци – бъбривци и тихи. Всички те са интелигентни, интересуват се от образование, философия, различни култури и какво ли още не. Повечето обичат да пътуват. Не обичат празните приказки, обикновено говорят точно по темата. Понякога обаче не осъзнават, че с думите си нараняват чувствата на околните. Обичат да спортуват, особено на открито. Понякога се захващат с прекалено много каузи едновременно и това ги изтощава. Планират мащабно и оставят малките детайли на останалите. Обичат да спорят и се впускат в какви ли не дискусии с цел да се докажат. Обичат свободата и няма да се примирят, ако някой се опитва да ги ограничава.
Козирог 
Козирозите като цяло са доста сериозни и няма да приемат добре факта, че се шегувате с неща, които са важни за тях. Амбициозни са и искат да се реализират на всяка цена, затова не се учудвайте, ако ви зарежат, за да се мотаят с някой, който може да им помогне да реализират целите си. Работохолици са и не обичат спонтанността. Нито пък са големи фенове на рисковете, освен ако не са добре премислени. Не обичат публичните прояви на чувства и умират от срам, ако им се наложи да участват в такива. Обичат всичко да е добре планирано и да са наясно със ситуацията до най-малкия детайл. Обожават сигурността и държат на нея.
Водолей 
Водолеите са изключително свободомислещи и ако им кажете какво да правят, ще направят обратното само за да ви подразнят. Обичат вниманието и живеят в бъдещето, така че ако не обичате рисковете, ще ви е трудно да се разберете с Водолея. Всъщност, те са толкова променливи, че понякога им е трудно сами да се разберат. Според тях правилата са създадени за другите хора, имат нужда от свобода и лесно се отегчават. Пословични инати са. Имат много и различни приятели и ако не сте готови да се потопите в такава разнородна група, трудно ще изтърпите и тях. Могат да ви обясняват, че са лудо влюбени във вас, но на другия ден ще забравят рождения ви ден и това според някои хора е незаинтересованост, но те просто са вятърничави по рождение. 

Риби 

Рибите са мечтателите на зодиака и като последен знак са много сложни характери. Понякога могат да бъдат много разсеяни, затова съветите, които ви дават, често не са сред най-добрите. Склонни са да се обсебват лесно. Неуморни са, но се отегчават бързо и понякога започват много нови проекти, но ги зарязват съвсем скоро, защото губят интерес. Имат много добър характер и винаги търсят положителното в останалите, но трябва да внимават, защото хората често се възползват от тях. Понякога се парят от различни ситуации, защото се стараят да помогнат, но преценката им за околните не е добра и се обграждат с хора, които не им влияят добре. Трябва да се научат преценяват на кой могат да имат доверие и кого да избягват.  


Кои зодии изневеряват най-много?
Какви са жените като шефове според зодията
За какво мечтаят различните зодии?
Как да се обличаме според зодиакалния ни знак