Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981

В нощта на 20-ти срещу 21-ви март ще наблюдаваме Супер Луна. Тя ще се съчетае с пролетното равноденствие, а подобен Лунен феномен се случва за първи път от 1981 г.

В точно 04:34 вечерта спътникът ни ще бъде най-близко до Земята. Този лунен феномен ще се падне по време на първия ден от пролетта – такова съвпадение се случва за първи път от почти 40 години.

Наречена е “Супер Луна-червей”, заради времето от годината, когато червеите излизат. През този период по принцип Луната е по-ярка и голяма.

Какъв ефект ще има върху нас?

Супер Луната ще попадне в знака на Овена. Това ще има ефект върху множество събития и новини в световен мащаб. На лично ниво ще усещаме влиянието на феномена още почти цял месец.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Ще бъде полезно да се съсредоточим върху това как искаме да виждаме себе си и другите да гледат на нас. Ще ни се прииска да направим нещо важна за себе си – да предприемем промени в работата, да се отдадем на ново хоби или дори да сменим дома си.

В любовните ни отношения можем да усетим подобрение в близостта. Ако възникнат проблеми, ще искате бързо да ги оправите и да продължите напред.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Секс на открито за всяка зодия