Месечният хороскоп за октомври

Стрелец

Любов – Октомврийските затъмнения носят ново развитие в емоционалния ви живот. Лунното затъмнение на 8-ми ви прави по-чувствителни, докато слънчевото на 24-ти ви кара да обръщате внимание на отдавна забравени проблеми. Ако не сте във връзка, внимавайте да не преминавате границата на приятелството, само защото си мислите, че трябва да опитате.

Работа и пари – Очаква ви период на усилена работа. В офиса ви се струва, сякаш всички задачи се струпват на вашата глава. Възползвайте се от приповдигнатото си настроение и желание да се доказвате, защото наистина ще направите впечатление.

Здраве – Венера е във вашия знак и това е идеалният месец, в който да се фокусирате над красотата.

Козирог

Любов – Октомври е странен месец, но пътищата на планетите не позволяват на вашия знак да изпадне в криза. Заради ретроградния Меркурий ви е доста трудно да комуникирате с партньора, а на повърхността излизат и най-забравените проблеми на връзката ви.

Работа и пари – Затъмненията през месеца предизвикват кризи в професионалния ви живот. Въпреки че уменията ви са добре познати на колегите и висшестоящите, все пак се наблюдават неразбирателства. Очаквайте положително развитие след 24-ти.

Здраве – Започнете да тренирате редовно. 

Водолей 

Любов – Октомврийските затъмнения предизвикват доста проблеми в любовния ви живот, а комуникацията с половинката ще е проблематична. Ако сте сами, ретроградния Меркурий в Скорпион може да отложи намеренията ви да се потопите в сериозна връзка.

Работа и пари – Време е да се изправите срещу проблемите в кариерното развитие, които дълго време отлагахте. Срещате някои трудности с колегите. Ако сте в търсене на нова работа, след 24-ти ще имате възможността да докажете уменията си.

Здраве – Не позволявайте на стреса да превземе живота ви.

Риби 

Любов – Както при всички знаци, и при вас се наблюдават различни сътресения в личния живот и особено връзката с партньора ви. Въпреки това либидото ви се изстрелва до нови висоти, така че дори да не сте обвързани, пригответе се за горещ месец.

Работа и пари – Лунното затъмнение на 8-ми предизвиква известна несигурност на работното ви място. Ретроградният Меркурий още повече влошава положението, затова избягвайте да правите радикални промени.

Здраве – Избягвайте стресовите ситуации. 

 Секс фетишите на всяка зодия
Кой е вашият цвят според зодията
Зодиите и проблемите във връзката