Месечен хороскоп за февруари

Лъв 

Пълнолунието на 3-ти ви действа много положително. Разширявате кръгозора си, черпите вдъхновение от неочаквани места, а освен това не ви липсва смелост да отстоявате принципите си. Готови сте да се изявите пред по-голяма публика, ето защо сега е благоприятен момент да се докажете пред шефовете и колегите ви. В романтично отношение трябва да сте предпазливи, тъй като заради Ретроградния Меркурий може да се окажете подведени от грешна преценка. Не се обвързвайте сериозно поне до 18-ти. След това спокойно се отдайте на романтика. 
Дева
Месецът е благоприятен за започване на диети и по-здравословен начин на живот. Колкото и голямо предизвикателство да ви се вижда това, знайте, че трудно е само началото. Ретроградният Меркурий, вашата планета, всъщност дава възможност за страхотен старт на такива предизвикателства. Освен да изчистите организма си, през този месец може да изчистите без проблем и всякакви негативи от живота си. Пригответе се за приключение в любовно и сексуално отношение след 20-ти, когато Венера и Марс се срещат в Овен. Това тяхно влияние ще остане чак до средата на март, така че рискувайте смело. 
 
Везни
Ретроградният Меркурий до 11-ти носи със себе си стара тръпка, която ще ви припомни що е то романтика – нещо, от което имате крещяща нужда. Внимавайте с обвързването и не се хвърляйте с главата напред в необмислени отношения, за всичко има време. Новолунието във Водолей след 18-ти отваря нова глава в любовния ви живот, когато наистина сте готови за нещо ново и неочаквано. Моментът е благоприятен и за започване на по-здравословно ежедневие, където да обръщате повече внимание на тялото си и неговите нужди. След 20-ти ви се отваря възможност за обещаващо партньорство в работата. 
Скорпион
Дом, сладък дом! Толкова ви се иска да си останете вкъщи, че нямате настроение за нищо друго. Всъщност, погледнете от добрата страна на нещата, може би е време да освежите къщата или апартамента си, дори с нещо малко. След края на Ретроградния Меркурий на 11-ти вече смело можете да мислите и за преместване в нов дом. Междувременно се фокусирайте върху проблемите с близките и семейството ви. Романтиката ви завладява след 18-ти, когато е време и да се позабавлявате малко в шумна компания.
Останалите зодии на стр. iii