Месечен хороскоп за февруари

Ретроградният Меркурий във Водолей продължава чак до 11-ти февруари, като провокира заплетени ситуации и проблеми в комуникацията. 

Какъв обаче ще бъде целият месец за всички знаци? 
Овен 
Ретроградният Меркурий до 11-ти ви призовава да сте по-внимателни във всяко свое действие. Премисляйте казаното и много добре преценявайте важните решения, защото рискувате да съжалявате след това. Моментът е прекрасен да уредите недовършените си сметки с хора от вътрешното ви обкръжение, които са ви разочаровали. След 19-ти Марс навлиза във вашия знак и ви действа като мотиватор за покоряване на нови висини. На 20-ти Марс се среща с Венера, отново във вашия знак, което е предпоставка за горещи романтични преживявания. 
Телец
Зарежете Академията и Оскарите – вие играете по собствени правила и печелите награди за това! Звездите са постлали червения килим специално за вас през този февруари, а успехът ви е в кърпа вързан. Има добри изгледи за повишение или нова работа, която ще ви удовлетворява повече от сегашната. По-късно през месеца е хубаво да си вземете почивка, за да се отдадете на заслужен релакс за тялото и ума. В социалните ви кръгове се усеща напрежение, заради неизказани критики. Ако имате да кажете нещо на някого, не го отлагайте, а бъдете честни и пред него, и пред себе си. 
Близнаци
Много ви се иска да пътувате, без значение близо или далеч. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било в офиса, но засега ще трябва да се ограничите единствено до планиране на почивки за близкото бъдеще. Не се отчайвайте, и без това времето е променливо и може да провали така добре скроените ви планове. Запретнете ръкави и се захванете с работата, която от дълго време отлагате. Марс е в позиция, благоприятна за развитието на кариерата ви до 19-ти. В края на месеца ще усетите благоприятното влияние на колеги и приятели. Вдъхновете се от хората, които ви заобикалят. 
Рак
През първите три седмици на февруари се чувствате доста отпаднали и без желание за нищо. Оказвате се в неприятна ситуация, в която постоянно мислите за грешките във връзките ви (сегашни и такива, останали в миналото), допълнена с неизказани чувства. Ако успеете да превъзмогнете тези неприятни настроения, сексуалният ви живот ще се подобри значително. Отдава ви се възможност за нова романтична връзка след 18-ти, с какви условия обаче ще решите вие. След 19-ти вниманието ви се обръща към кариерата ви, затова се постарайте да останете фокусирани.
Още на стр. ii