Любовният хороскоп за 2016-а

Лъв

Ако сте необвързани: Мислите си, че идеалният за вас човек не съществува? Помислете отново. Благодарение на вашия чар, тази година няма да има мъж, който да ви устои.
Ако сте във връзка: Подгответе се да вземете голямата награда в категория „Приятелка на годината“. Отношенията ви с партньора стават все по-сериозни и не остава никакво съмнение за вашата връзка. И все пак, ако до този момент сте имали съмнения, че той не е подходящ за вас, може би ще вземете решението да се разделите.
Вашите най-съвместими знаци: Овен, Стрелец, Водолей, Близнаци, Везни.
Най-малко съвместимите ви зодии: Козирог, Риби.

Дева

Ако сте необвързани: Вие сте много придирчиви за това с кого ще прекарвате свободното си време. Тази година, тъй като ще бъдете по-заета от всякога, ще отделяте време само на хората, които наистина ви интересуват. А когато се появи някой наистина специален човек, вие ще го анализирате до най-малкия детайл. Нищо ново, нали?
Ако сте във връзка: Обичате да обсипвате с внимание човека до вас – изпращате му мили съобщения, подарявате му страхотни подаръци, но през 2016-а не забравяйте да отделяте повече време на себе си, отколкото на него.
Вашите най-съвместими знаци: Козирог, Скорпион, Риби, Телец, Рак.
Най-малко съвместимите ви зодии: Водолей, Овен.

Везни

Ако сте необвързани: Може да не сте на вълна мъже, но един страхотен човек ще се появи на пътя ви, когато най-малко очаквате. Обикновено умувате много преди да започнете нещо ново, но това ще се промени през следващите месеци.
Ако сте във връзка: През 2015 г. често сте правили компромиси – прекарвали сте повече време с приятелите на половинката си, оставяли сте го той да избира филмите, които да гледате, той е казвал къде да ходите… 2016 година е моментът да тропнете с крак и да покажете, че вашият глас също трябва да се чуе.
Вашите най-съвместими знаци: Водолей, Близнаци, Лъв, Овен, Стрелец.
Най-малко съвместимите ви зодии: Риби, Телец.

Скорпион

Ако сте необвързани: Вие трудно се доверявате на хората, особено ако сте били разочаровани преди. Всичко това обаче ще се промени през тази година и нов човек, който ще се появи в живота си, ще ви покаже, че може да му имате доверие.
Ако сте във връзка: Вие сте доста наблюдателни и ако забележите, че вашият партньор действа подозрително, не се страхувайте да разузнаете от какво е провокирано това. Най-вероятно има защо да се съмнявате в него.
Вашият най-съвместими знак: Рак, Риби, Козирог, Дева, Телец.
Най-малко съвместимите ви зодии: Овен, Близнаци.

Продължава на стр.iii