Любовният хороскоп за 2016-а

Дали сме необвързани или имаме половинка до себе си, всички сме любопитни какво ни очаква в любовта.

Ще срещнем ли мъжът с главно М или ще се отдадем на флиртове през 2016-а? Ще пристъпим ли към следващата крачка с партньора, или е време за раздяла? Всичко това може да разберете в подробния хороскоп за следващите 12 месеца. Ето какво очаква всяка една зодия!

Овен

Ако сте необвързани: Обикновено сте твърдоглави, но това само ще ви е в помощ през тази година. Ако има човек, по когото си падате, шансовете са във ваша полза и има голяма вероятност флиртът да се превърне във връзка. Ако все пак се двоумите между двама души, то човекът, който успее да се справи с вашия работохолизъм, е вашият човек.
Ако сте във връзка: 2016-та определено е вашата година! Обикновено сте толкова независима, че не се нуждаете от никого. Сега обаче сте намерили своя специален човек и сте повече от щастливи.
Вашите най-съвместими зодии: Стрелец, Водолей, Лъв, Везни, Водолей.
Най-малко съвместимите ви зодии: Дева, Скорпион.

Телец

Ако сте необвързани:  За вас е важно постоянството. Ето защо не може да се доверявате на хора, които не държат на думата си. Отдавайте внимание само на тези, които изпълняват обещанията си. Възможно е да срещнете някой специален човек, но не се впускайте веднага във връзка. Първо проверете дали той изпитва същото като вас.
Ако сте във връзка: Вашата упоритост може да ви вкарва в проблеми понякога. Настояването да сте винаги прави води до битки, които не са ви нужни. Този път помислете, преди да говорите и изслушвайте и гледната точка на човека до вас.
Вашите най-съвместими знаци: Дева, Козирог, Риби, Скорпион, Рак.
Най-малко съвместимите ви зодии: Стрелец, Близнаци.

Близнаци

Ако сте необвързани: Докато другите момичета се затварят в себе си, когато са необвързани, то вие сте от дамите, които обичат да са център на внимание и често сте душата на компанията. 2016-а няма да е изключение. Доверете се на интуицията си, ако срещнете някой нов мъж.
Ако сте във връзка: През Новата година може да се разкъсвате от противоречиви чувства. Възможно ли е все още да не сте готови за сериозна връзка и да искате още малко свобода? Помислете добре дали мъжът, с когото имате връзка е точния човек за вас.
Вашите най-съвместими знаци: Везни, Водолей, Стрелец, Овен, Лъв.
Най-малко съвместимите ви зодии: Скорпион, Козирог.

Рак

Ако сте необвързани: Обикновено ви отнеме повече време, за да се откриете пред останалите, но през тази година най-накрая ще съберете смелост и ще разкриете как точно се чувствате!
Ако сте във връзка: Вашите инстинкти са непогрешими, затова ги следвайте. Усещате ли дали сте с точния за вас човек? Тогава най-вероятно това е Той! Но ако чувствате, че нещо не е съвсем наред, то е време да направите преоценка на връзката и да решите има ли смисъл да я продължавате.
Вашите най-съвместими знаци: Риби, Скорпион, Стрелец, Козирог, Телец.
Най-малко съвместимите ви зодии: Стрелец, Водолей.

Продължава на стр. ii