Кои зодии са способни да прощават

Везни

Везните лесно и искрено прощават. Защото тяхната цел е да запазят мира. Така че, ако сгрешите, извинете им се и лесно ще продължите напред. И двете страни ще останете доволни.

Скорпион

Успех в това начинание! Те единствени не забравят обидите и могат да бъдат доста отмъстителни. Ако сте ги засегнали лично и много сериозно, не очаквайте прошка, а мъст. Ако обаче сте ги ядосали с нещо дребно, то просто изчакайте да им мине и всичко ще тръгне по старому.

Стрелец

Стрелците лесно прощават, но дълго ще ви изнасят лекции кое е добре и кое не. Вие го изслушвайте и се съгласявайте, защото той няма и да ви чуе. Няма проблем да го дразните с някоя лека дума, защото обича споровете. Но дотам!

Козирог

Козирогът не прощава лесно. Той никога няма наистина да ви прости, дори да претендира за обратното. Ако го стори, то ще е за известно време, и то само ако има нужда от услуга.

Водолей

Водолейте прощават, само защото така трябва, защото това е най-правилното нещо. Това обаче може да отнеме известно време, но ако им подадете първи ръка и ги убедите с логически обяснения, можете да ускорите процеса.

Риби

Рибите не са злобни и лесно прощават. Те не обичат да са в пререкание с някого, защото това им тежи. Ако ги нараните обаче, дайте им време и пространство, за да обработят информацията и сами да стигнат до прошката. Но внимавайте, не ги наранявайте често, защото накрая ще загубите един приятел в тяхно лице.

Как отмъщават различните зодии
Зодии и секс: Кой как е в леглото