Кои зодии са способни да прощават

Изпадали ли сте в състояние да нараните или обидите приятел само с една безобидна реплика и той така да се разсърди и разлюти, че да не ви проговори месеци наред?

Според учените това много зависи от неговата зодия. Има голяма вероятност да сте попаднали на представител на зодия Телец или Скорпион – те са способни да ви вгорчат живота.

Кои зодии обаче са склонни да простят по-лесно? Кои ще простят, но ще запомнят и ще ви натякват? A кои ще ви накарат да работите, за да спечелите отново доверието им, вижте тук:


Овен

Тази зодия прощава сравнително. Но за сметка на това пък скандалите с тях са бурни. Но внимавайте, ако продължите да дълбаете върху проблема, той ще ви се разсърди отново… и цикълът продължава.

Телец

Няма начин да ви прости. След като наистина сте ядосали Телец, трябва да сторите и невъзможното, за да ви прости. От всички знаци, той е този, който най-трудно ще забрави, каквото и да направите за да го омилостивите.

Близнаци

Да, ще ви прости. Но няма да разберете как, защо или кога. Тяхното настроение е толкова променливо, че могат да ви простят веднага, или пък след години. Близнаците обаче никога няма първи да подадат ръка, затова действайте първи. 

Рак

Ракът също не подава пръв ръка и не му минава бързо. Но не чакайте, а намерете по-добър начин да му поднесете извинението си. Разчитайте на общите ви спомени – те ще ви спасят. Но знайте, че тази зодия е доста злопаметна и няма да забрави “вината” ви.

Лъв

Ако сте направили грешката да ядосате един Лъв, по-добре бягайте далеч. Ще имате късмет ако сте близки с него и ви обича. Тогава по-лесно ще ви бъде простено. Но задължително трябва да направите вие първата стъпка.

Дева

Девите трудно се сърдят, защото са много търпеливи. Но ако ги засегнете и ви простят, то знайте, че няма да го забравят. Ще слушате дълги тиради и ще ви обвиняват дълго време. В тези моменти просто скланяйте глава, защото иначе обратното ще доведе до нов разрив.

Продължава на стр. ii