Кариера и пари през 2015

Стрелец

Вашият план за кариерата ви през 2015 година, е да се сдобиете с повече власт. Въпреки това, може да не постигнете желаното по вашия начин. Може би е добра идея да последвате някого, който е способен да изложи вашите планове и така ще ви донесе успех и така желаната власт. Но не забравяйте, не се възгордявайте и не бъдете егоисти.

Козирог

Вие трябва да останете положително настроени и упорити, и това ще бъде достатъчно, за да постигнете успех в кариерата. Въпреки това, трябва да сте наясно с вашите скрити врагове, които може би завиждат на вашия растеж в службата, но не бива да затъвате в негативизъм. Завистливи хора могат да се опитат да ви злепоставят, така че трябва да ги “обезоръжите” с такт и много внимателно.

Водолей

Вашият немирен дух може да ви причини проблеми относно вашето повишение. Ако искате стабилност в службата, първо ще трябва да се дисциплинирате и да се научите да работите, следвайки определен ред. Също така ще трябва да се утвърдите като отборен играч и да започнете да се радвате на растежа и развитието на вашия екип и вашата компания.

Риби

Ако искате да постигнете повече, ще трябва и да дадете повече. Препоръчително за вас е да излезете от зоната си на комфорт, в която се намирате в момента и така ще дадете тласък на кариерата си. Трябва да бъдете отворени за пресметнати рискове и да бъдете достатъчно смели за новите възможности. Не позволявайте да бъдете в застой, защото и вашето повишение ще бъде в застой. Трябва да утвърдите две свои качества – работата в екип и способностите ви на лидер.