Кариера и пари през 2015

Лъв

Лъвовете трябва да се научат да карат по-леко, ако искат да спечелят любов и уважение в дългосрочен план. Имате стремеж да блеснете, но помнете, че трябва да споделите успеха с другите, защото и те са допринесли за него. Научете се да действате като отборен играч и не проявявайте ревност спрямо колегите.

Дева

Самодисциплината и правилното планиране ще ви помогнат да постигнете успех във вашата кариера. Може да сте по-разсеяни, но ще се справите най-добре, ако се концентрирате върху предварително планираните ангажименти. Ще бъде една страхотна година, ако решите да придобиете някакви допълнителни умения. Затова помислете дали да не се запишете на някакви курсове или нова степен на вашето образование.

Везни

През следващите месеци може да ви е скучно на работното място, но това идва от вашето чувство на умора. Трябва да потърсите как да възвърнете интереса към настоящите си задачи, затова намерете начини за забавление, за да можете да дадете най-доброто от себе си. И вие може да се замислите дали да не се запишете за някакви курсове, с които ще придобиете допълнителна професионална сертификация.

Скорпион

Опитайте се да намерите хармонията в работната ви среда. Може би си мислите, че липсата й се дължи на външни причини, но най-вероятно ще откриете, че неспокойствието може да идват от вътрешни фактори. Най-добрият начин да запазите спокойствието е да за съсредоточите върху работата си. Само така ще достигнете до положителни резултати.

Продължава на стр. iii