Какви са жените като шефове според зодията

Не е лесно да се справите с шефа, нали? Особено пък ако е жена. Eто какво трябва да знаете за нея според зодията й.

Овен

Тази позиция й приляга. Тя обича да диктува нещата и е способна да премести планини. Динамична и окуражаваща, тя стои зад успеха на компанията. Честна е и откровена, но и много взискателна.

С нея за шеф ще ви се наложи да работите много, но и много ще се смеете. Когато е уморена, което се случва често, изпада в лошо настроение и има склонност да мрънка.

Понякога й липсва прецизност и не разбира защо искате от нея да проверява работата втори път.
С тази жена за шеф е по-добре да реагирате бързо. Толерантна е, но не разбира хората, които действат бавно.

Телец

Обича работата да е свършена добре, избира екипа си внимателно. Ако не “кръшкате” и работите добре, няма да сте под напрежение и шефката няма да ви виси на рамото. Не обича обаче да я пропускате – ако имате проблем, вървете и я попитайте за мнение. Няма да ви даде незабавен отговор, а ще обмисли ситуацията детайлно.

За нея е важно работните условия да са приятни и тя самата е топла и приятелски настроена. Понякога е параноична и се страхува от конспирации срещу нея.

Близнаци

Интелигентна, спокойна и очарователна, тя ще ви накара да се почувствате уверени. Но бъдете внимателни, да работите с нея не е идеално.

Дори и да не го показва, гризат я тревоги и понякога не е лесно да се общува с нея. Вероятно ще мени настроенията си непрекъснато и на моменти може да е провокативна. Някои нейни забележки може да болезнени, макар и след това да съжалява за тях.

Често хората не знаят къде точно се намират с нея. Тя обаче е професионалист, който цели да направи компанията просперираща и винаги да открива добрите сделки.

Рак

Ако обичате и в работата си да имате майка, то значи ще си допаднете с представителката на тази зодия. Тя ще се грижи за вас твърде много.

Ако обаче имате нужда от свобода, ще ви е трудно да си я издействате с жената Рак за шеф. Вслушвайте се в критиките ѝ – те са акуратни и ще ви помогнат да се развивате.

Но не позволявайте да ви завладее пасивната ѝ натура. Понякога ѝ отнема твърде много време да вземе решение, но винаги е наясно накъде е тръгнала. Управлява малкия си свят с желязна ръка в кадифена ръкавица.

Лъв

Талантлива, интелигентна, страстна натура и голям ентусиаст, жената Лъв знае какво иска. Тя не е достигнала върха случайно. Харесва ѝ да се разпорежда и е амбициозна. Добър шеф е и признава усилията на колегите си. Не щади комплименти.

Мрази посредствеността и не разбира как хората могат да си клатят краката на работното си място. Понякога ѝ липсва търпение и може да избухне гневно.

Дева

Може и да се запитате как е станала шеф, защото определено не е властна жена. Но работи екстремно здраво и винаги може да разчитате на нея.

Добре организирана и перфекционистка, тя е кралица на графиците и срещите. Трябва да сте много дезориентирани, за да не разберете какво иска. Обясненията ѝ винаги са ясни и перфектно структурирани.

Малко неспокойна е и не се справя добре с неочаквани събития, но се опитва да не го показва. Във всичко, с което се заема, е разумна, дори малко прекалено. Докато работите с нея обаче няма да се смеете много.

Везни

Тя е интелигентна и любопитна за света около нея. В характера ѝ обаче има две противоположности – буржоа с конформистко отношение и авантюрист, който обича да се подвизава встрани от отъпкания път.

В общи линии успява да изгради хармонична атмосфера на работа. По-настоятелна е от колегата си от мъжки пол, тя е хитра и знае какво иска.

Не обича конфликти и има склонност да стои настрана от тях. Когато се чувства подкрепена от екипа си, тя смело продължава напред. Понякога обаче ѝ е трудно да отдели работата от емоциите.

Скорпион

Ако се надявате на спокойна дребна работа и шеф, кротък като агънце, забравете! С жената Скорпион за шеф вие ще сте на гребена на вълната.

Жената Скорпион е много силна личност и налага волята си, без дори да се усетите. Обича предизвикателствата и ще ви завлече заедно с нея, без да имате време да реагирате.

Тя е жена на действието, думите не са ѝ стихия. Може да бъде очарователна с хората, които харесва, но и нараняваща тези, които не ѝ допадат. Всъщност, хората или я обичат, или я мразят. И това я устройва идеално.

Стрелец

Когато има желание, има и начин! Това е мотото ѝ. Прилага го и за себе си, за да успее с това, с което се е захванала, но си мисли, че всички нейни колеги също трябва да успяват, всичко е въпрос на мотивация.

Приятелски настроена, топла и весела, тя излъчва естествен авторитет, но не престъпва границата.

Обича свободата си и оставя и другите свободни. Ако си вършите работата добре, ще ви остави да се оправяте сами, без да ви създава ненужни трудности. Доверчива е, но тайно гледа от високо страхливите и слаби хора.

Козирог

Ако е намерила пътя към върха, то това е заради здрава работа. Никога не се спира, а през почивните дни ѝ доскучава.

Има чувство за хумор, но не си позволява да се отпуска, винаги остава сериозна и фокусирана. Не говори за себе си много, но е отличен слушател. В себе си има малко от “социалния асистент” – ако имате проблем, винаги може да разчитате на нея.

Ще ви даде съвет, но внимавайте – склонна е да прекалява със съветите. Иска да докаже, че е незаменима, което може да направи съвместната ви работа малко трудна.

Водолей

Позицията на шеф ѝ приляга, защото няма да се налага да отговаря на въпроси. За да е щастлива обаче, трябва да е на абсолютния връх на йерархията, не защото се блазни от властта, а за да може да организира работата си точно, както ѝ се иска.

Лесно се отървава от нещата, които се повтарят или изискват административни задачи. Доверява се на колегите си и ги оставя да организират работата си, както искат.

Обича екипната работа и винаги търси нови идеи. Но характерът ѝ е по-скоро изпълнен с противоположности. Тя може да бъде чаровна или агресивна, да работи здраво или е мързелива, ентусиаст или досадна. Ще ви се наложи да се справяте с това.

Риби

Вероятно е случайност, че тази жена се е озовала на върха. Тя не се блазни от властта и всъщност не ѝ харесва да управлява. Но в тази роля ще направи всичко по силите си… дори с цената на някои главоболия. Тя самата е много чувствителна, затова и ще прави всичко възможно да не разстройва другите.

За да управлява малкия си свят, тя използва непогрешимата си интуиция. Обикновено познава и предполага вярно какво искат колегите ѝ, без да е необходимо да ги пита. Може да ѝ се доверите, тя е добър слушател. Но понякога ѝ е трудно да взима решения и невинаги казва какво мисли.

Hero Slider