Какъв е шефът ви според неговата зодия

Стрелец

Трудно е да не го харесвате. Той е отворен, топъл и не се придържа особено много към принципите.

Оптимист по природа, той прехвърля ентусиазма си на своя екип. Често обаче главата му витае в облаците и не се слави като особено организиран човек. Не обича да бъде критикуван и му е трудно да постави себе си под въпрос.

Неговият основен недостатък – докачлив е. Гореща натура е и е склонен да избухва в пристъпи на ярост. За щастие не се обижда много.

Козирог

Истински неуморен работник, Козирогът изглежда роден да работи. Той не идва в офиса, за да се посмее с колегите, и да се отдаде на мечтания през деня не му допада, твърде сериозен е. Талантлив и способен е, когато става дума за работа по същество. Методичен е и не се страхува да се справя с трудности.

Не го подтиквайте твърде настоятелно, той винаги приключва ангажиментите си. Растящите купчини с папки не го плашат. Справя се с тях една след друга, без стрес, и е склонен да работи дори и през нощта, ако се налага.

Съмнителен е и рядко се доверява на колегите си. Ако работите с Козирог може да се окаже, че си клатите краката, защото той не обича да оставя работата на други.

Водолей

Без съмнение причина за това Водолеят да стане шеф е неговият креативен и изобретателен дух, защото иначе никак не е привлечен от властта. Всъщност иска му се няма нищо общо с йерархията на длъжностите. С малки изключения, ще ви остави да се справяте по ваша преценка и няма да ви виси на врата.

Той е независим и затова се стреми същото да важи и за вас. Той обича да работи с изобретателни хора, които нямат нужда да го питат какво да правят на всеки пет минути.

Гъвкав е и в зависимост от настроението си може да е или забавен, очарователен и изпълнен с ентусиазъм или напълно погълнат от мечтите си. Може да бъде и докачлив обаче, особено когато не се е наспал.

Риби

Има два типа шефове с тази зодия.

Първият тип са юпитерианците, които са уверени в себе си, обичат да бъдат харесвани и да признават талантите им, истински чародейци. Играят си с емоциите на колегите и използват чара си, за да получат каквото искат.

Вторият тип са нептунианците. Те са трудни за определяне, мистериозни и дистанцирани. Трудно им е да взимат решения и винаги изглеждат така, сякаш са на друго място. Екстремно чувствителни са, но успешно прикриват чувствата си. Не се чувстват комфортно в ролята си на шефове, мразят да управляват.

Астро 2014: Как ще ни се отразят ретроградните Марс и Сатурн
Любовен хороскоп за 2014
Годишният хороскоп за 2014
Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не
Какви са мъжете в любовта според зодията
Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия