Какъв е шефът ви според неговата зодия

Лъв

Тойобича да се налага и във въздуха около него се носи естествен авторитет. Дори и току що да сте се присъединили към компанията и още да не сте имали работа с него, със сигурност ще разберете, че той е шефът. Той е заобиколен от хора, харесван и търсен.

Той си струва в ролята на шеф. Интелигентен е, работи здраво и е ценен източник на идеи. Не се страхува да поема рискове и по природа си е куражлия. По време на срещи изслушва всички, възприема добрите идеи, но последната дума винаги е негова.

Дева

Трудно е да се намери мъж Дева, който да се чувства добре в ролята на шеф. По принцип предпочитат да стоят в сянка. Да нареждат и да бъдат в центъра на сцената не пасва съвсем на дискретната им природа.

Ако шефът ви все пак е Дева, ще ви се наложи да се потрудите. Той ще е така тревожен и взискателен към вас, както е към себе си. Перфекционист и организиран, той ще изисква перфектна работа от вас.

Дребни грешки и липса на точност могат да го изкарат от кожата му. Леко обсесивен е за подобни неща. Ако обаче имате късмета шефът ви да е Дева, ще се убедите, че ще ви остави на мира. В конфликтни ситуации обаче трудно поема ролята си на шеф.

Везни


Мъжът Везни в ролята на шеф е очарователен, сговорчив, дипломатичен, интелигентен. Възприемчив и възпитан, той е много приятен шеф… но когато всичко върви като по мед и масло.

Но в момента, в който се заформят конфликти, настъпва бедствие. Трудно му е да се наложи и да вземе решение. Той пресмята плюсовете и минусите и не иска да обиди никого.

Времето минава, конфликтът ескалира и той все още не е решил нищо. Има нужда да бъде харесван, не може да издържи на това да бъде отхвърлен. Трудно му е да каже “не”, но и не казва лесно “да”, и понякога може да му отнеме цяла вечност, за да каже изобщо нещо. Често няма да ви е лесно да разберете какво наистина иска.

Скорпион


Той не е шеф за нищо – мъж на властта, който има в себе си всичко необходимо, с което да изпълни амбициите си. Умен и интелигентен, когато той самият има цел за постигане, може да му се доверите напълно.

Няма да избяга от задълженията си и ще завърши всичко, с което се захване. Неговата невероятна самоопределеност му помага да се справи и с най-трудните обстоятелства. Той очарова служителите си, но и ги плаши. Често може да ви се иска да го опишете като леден и язвителен.

Той самият обаче намира това за забавно и е склонен да се заиграе. Не обича страхливите и слаби хора. Когато усети, че някой се страхува от него, ще го товари повече. И все пак Скорпионът е чувствителен, но отказва категорично да покаже емоции.

Вижте останалите зодии на страница iii

Астро 2014: Как ще ни се отразят ретроградните Марс и Сатурн
Любовен хороскоп за 2014
Годишният хороскоп за 2014
Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не
Какви са мъжете в любовта според зодията
Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия