Как ще ни се отрази краят на ретроградния Сатурн

Подгответе се за няколко трудни дни в работата и в семейния живот.

В повечето случаи, когато чуем за ретроградна планета, се страхуваме, че това ще ни се отрази зле и с това ще започнат проблемите. В случая на Сатурн, обаче, нещата са напълно различни. През ретроградния си период тази планета всъщност ни влияе позитивно – кара ни да се чувстваме спокойни и свободни. Обикновено точно в този период е най-подходящото време за ваканция и релакс.

Това е така, защото тогава се освобождаваме от традиционното влияние на Сатурн  – през повечето време планетата ни кара да бъдем по-нервни, да се притесняваме по-лесно и това обикновено води до стрес. Точно това ни очаква и след 18-ти, когато планетата ще продължи да ни влияе, както обикновено.

След затишието, рязко ще започнем да се чувстваме тревожни и напрегнати. Ще се натоварим с хиляди отговорности в работата и у дома. Едновременно с това много от нас ще започнат да се страхуват, че времето ги притиска и ще чувстват невъзможност да постигнат личните си цели.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Но не всичко е толкова лошо. Точно заради строгия характер на Сатурн бързо ще се мотивираме да се справим с всички предизвикателства. Страхът ще ни подбутне да направим важни промени в живота си, които в дългосрочен план ще бъдат позитивни за нас.

Въпреки първоначалния хаос, който ще заплете емоциите ни, след няколко дни ще се адаптираме към новия ритъм и ще се справяме дори по-добре от преди.

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

3 зодии, които трудно се забравят

Hero Slider