Как ще ни повлияе синята Луна във Водолей?

Синята Луна, пълнолунието, което се нарежда сред най-силните за това лято, идва на 22 август и ще засегне връзките ни.

Голямото астро събитие ще донесе не само красива гледка в лятната вечер, но ще предизвика и значителни промени в живота ни. Емоциите ще са силни, а последиците от тях още по-значими.

Уловката е, че за всеки те ще се изразят по различен начин. Пълнолунието ще се случи под тона на планетата на големите промени, Юпитер, но също така е заобиколено от силното влияние на тригона Венера със Сатурн, който носи хармония във връзките ни, а помощ в професионален план ще получим, благодарение на Меркурий и Марс.

Въпреки че това са предимно позитивни новини, не очаквайте, че нещата ще се стекат по план. Както при повечето по-големи пълнолуния, и сега хаотичните емоции и динамичните промени в заобиколния ни свят ще предизвикат серия от малки проблеми. Затова не си правете уговорки за следващите дни, а се отдайте на течението – така нещата ще се наредят по най-добрия начин за вас.

При това пълнолуние имаме нужда от свобода и независимост. Няма да можем да понасяме нищо ограничаващо или налагащо, а мислите ни ще са насочени към това как можем да променим живота си и отношенията си с другите.

Най-силно засегнати ще бъдат представителите на зодии Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, като най-голямо за тях ще бъде желанието да разнообразят, да предприемат нова стъпка напред или просто да направят нещо щуро.

3 зодии, които винаги се влюбват в неподходящия

Пазете се от тези три зодии – те ще се опитат да откраднат половинката ви

Hero Slider