Как се влюбват различните зодии

Лъв

Лъвът е чаровен и когато се влюби, е много щедър. Не му е трудно да се отдаде на партньора си. Обича да глези и да бъде глезен. Много силно цени еротиката и чувствения секс. Изненадите в секса и в ежедневието са важни за този знак, за остане силна любовта и тръпката у него. Красивите жестове и думи му въздействат силно. Обожава да прави и да получава подаръци. Търси светлината на прожекторите и вниманието на околните.

Създава силно впечатление у хората около себе си, излъчва увереност и сексапил. Подходящи любовни попадения за него са Водолей, Стрелец и Везни. С Рака изгражда най-вече добра комуникация. С Близнаците не си подхожда особено.

Дева

Това е един от най-рационалните знаци в Зодиака. Затова да се отдаде на емоциите за Девата е едно от най-трудните неща. Цени умереността и не обича да показва емоциите си публично. Търси стабилност и приятелство, преданост, грижа и подкрепа. Не обича изненадите. Впечатлява се от хора, с които може да намери много общи теми за разговор. В общуването Деата е честна и директна. Перфекционист във всяко отношение, тя се дразни от малките несъвършенства в характера на човека до себе си. Държи на добрите маниери, добрата хигиена и любезността.

С Телеца има добра сексуална връзка. С Овен и Близнаци се чувства несигурна. Козирогът и Рибите са подходящи партньори.

Везни

Обича приключенията и търси силните емоции в живота. Чаровен по природа, лесно спечелва сърцата на околните. Влюбва се лесно, но е идеалист и търси съвършената си половинка. Обича да флиртува, но трудно приема, когато усети, че партньорът му флиртува с друг. Създава еротична и чувствена атмосфера, когато прави секс.

Лесно се адаптира навсякъде. Търси хармонията в отношенията и не понася грубото поведение и агресията.

Привличат го партньори с деликатност в общуването и по-изявена духовност. Когато прави комплименти, те са искрени и карат другия да се почувства уникален.

Целува много добре
и се раздава сексуално.

Рибите са добър избор за връзка. Със Стрелец и Лъв също има добри перспективи за хармонични и щастливи любовни отношения.

Скорпион

Този знак обича риска и тайнствеността. Когато се влюби, чувствата му са с голяма интензивност. Отегчава се лесно от спокойните и ясни отношения. Предпочита набелязаната цел винаги да му се изплъзва по малко, за да изпитва тръпката на лова. Този, който не се откаже от играта и поддържа умело искрата у Скорпиона, има шанс да издържи теста и да се окаже голямата любов на този страстен знак.

Скорпионът е доминиращ във връзката и в секса. Понякога става доста обсебващ или непредсказуем. Когато се влюби, не казва директно какво чувства, а показва с жестове, че проявява интерес.

Влюбва се, обича и мрази много силно. Връзката с него определено не е скучна, но не е и спокойна.

Много силна връзка се получава с Овен. Сексът и сексуалното привличане с Лъва са огнени. С Телеца има шанс за топли емоционални отношения.

Виж стр. iii