Как се влюбват различните зодии

Как различните знаци изживяват любовта и кои зодии си подхождат най-много – на тези въпроси ти даваме отговор днес в този подробен любовен профил.

Овен

Като огнен знак, Овенът се влюбва изключително страстно и влиза във връзките с огромен ентусиазъм. Търсят партньор, който ще е също толкова страстен като тях и ще усещат романтиката във връзката толкова силно както в първия ден. Но за съжаление, колкото бързо се влюбват, толкова бързо и разлюбват.

Много сексуални са, обичат да флиртуват и да правят секс на всякакви места. Обичат изненадите и игричките, имат невероятен апетит за авантюри и лесно свалят задръжките.

Трудност във връзките им създава прекаленото желание за контрол и власт.

Овенът изпитва силно привличане към Близнаци и Водолей, а с Лъв шансът да пламне любов е много голям. С още един Овен връзката също е силна и страстна.

Телец

Като земен и постоянен знак, Телецът е по-фокусиран върху чувствата, отколкото върху секса и вярва в истинската любов. Търси топлотата и сигурността във връзките. Той е честен, романтичен, щедър, мил, но и със силно собственическо чувство.

Естет по природа, Телецът обръща доста голямо внимание на външността на партньора си. Обича да прави подаръци и да обгрижва. Не понася изневярата.

Добре е да стои далече от Везни и Близнаци. С Козирог и Дева лесно завързва отношения, но и често се стига до рутина във връзката. Много нежност може да се очаква между Телеца и Рак и Риби. Съдбоносни срещи с Водолей са много вероятни. Най-голямо сексуално привличане има със Скорпион.

Близнаци

За този знак любовта е игра. Големи почитатели са на еротичните фантазии. Обичат да флиртуват и не се славят с верността си. Влекат ги промените и общуването с различни хора. Интересни събеседници са. Бързо се влюбват, но и бързо губят тръпката към обекта си на интерес. Търсят партньор, който да ги стимулира интелектуално и да прави ежедневието им вълнуващо. По отношение на секса, за тях е по-важно изживяването да не е на чисто физическо ниво.

Когато се влюбят, са много романтични. Не понасят ревността и да се чувстват контролирани.

Идеално им пасват Водолеите, както и партньори от същия зодиакален знак. С Рак няма да могат да развихрят въображението си, тъй като този знак е по-консервативен. С Телец и Козирог има вероятност да се почувстват притиснати и контролирани. Рибите са подходяши, защото им създават уникални емоции.

Рак

Ракът е щедър в любовта, страстен и отдаден, чувствителен и нежен, обгрижващ и любвеобилен. Много лесно раними са. Когато се влюбят, логиката отстъпва на заден план. Добър любовник е. Цени близостта и много рядко се случва да се почувства задушаван от връзката.

Но от друга страна, може да накара партньора си да се почувства задушаван, ако е от зодиакален знак, който е по-независим по природа.

Сексът за него е предимно чувственост. Глези гаджето си с комплименти и подаръци. Но е много ревнив и понякога прекалено притеснителен.

Търси сигурност и подкрепа в една връзка и се стряска от по-агресивен подход. По тази причина Овенът и Стрелецът не са подходящи. Нещата се получават добре с Козирог, Телец и Дева, а със Скорпион и Риби ще изживеят силни емоции и е много вероятно да се влюбят.

Виж стр. ii