Идват големи промени със затъмнението на 5 януари

Частично Слънчево затъмнение на 5 януари ще ни тласне към големи промени.

Енергията на затъмнението прилича на тази по време на Новолуние, но е още по-силна.

Промяната по време на затъмнението обаче се случва по-скоро вътре в нас. Това обикновено е време на преосмисляне, на вътрешно осъзнаване, на преобръщане в скалата на ценностите ни, в емоциите и в очакванията.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Слънчевото затъмнение е събитие, което ни “изстрелва” в бъдещето. Това, което се случва вътре в нас, скоро продобива и външен израз и води към конкретни действия. Целият януари като цяло ще бъде интересен и много динамичен период, защото на 21 януари следва пълно Луно затъмнение, а то обикновено води до край на нещо.

Много вероятно е по време на частичното Слънчево затъмнение да си дадем сметка, че е време да приключим един етап от живота си и да дадем старт на следващия.

Големият годишен хороскоп за 2019-а

Може да осъзнаем, че връзката ни върви към финал, или се сме напълно изчерпани в работата си и се нуждаем от нов стимул и различна посока. Последвалото Лунно затъмнение в такъв случай ще е времето, около което ще предприемем реални действия в името на промяната.

Събитието на 5 ануяри е белязано от прагматизма и амбицията на зодия Козирог. Това означава, че вътрешният ни проблясък има добри шансове да довете до продуктивни, целенасочени и упорити действия. От всички знаци, Козирог най-добре разбира, че за една цел трябва да се работи здраво, че трудностите не бива да ни спират по пътя ни.

Кои зодии ви привличат?

По времето на частичното затъмнение Слънцето също така ще бъде в съвпад със Сатурн, който засилва прагматизма, упоритостта и способността да действаме фокусирано.

Ефектът от явлението ще се усеща в следващите шест месеца. Готови ли сте да поемете новата посока в живота си? Точно сега е моментът за това.

Зодиите с най-противоречив характер

Hero SliderPopular