Изберете си професия според зодията

Лъв

Лъвовете по природа са индивидуалисти. Те са спонтанни, общителни и независими. Обичат да са в центъра на вниманието и не обичат да бъдат поставяни на второ място. Те са перфектните управници, защото обичат да командват. Лоялни са към подчинените си, но като цяло предпочитат независимите професии като мениджъри, треньори, модни дизайнери и режисьори.

Дева

Девата е работохоликът в зодиака. Тя държи на детайлите и планира всичко от начало до край. Прилежни и много способни са представителите на тази зодия. Умеят да поемат отговорност, последователни са и имат страхотни организаторски способности. Професионалната им реализация обикновено е в сферата на здравеопазването, образованието, журналистиката, критиката, бизнеса.

Везни

Везните са любимците на своите работодатели заради умението си да създават приятна атмосфера на работното място. Много уравновесени са, справят се чудесно в кризисни ситуации, дипломатични са, общителни и имат страхотно чувство за справедливост. Родени са за адвокати и дипломати, но чудесно се справят и като фризьори, готвачи, хотелиери.

Скорпион

Скорпионът е изключително отдаден на своята работа, подобно на Девата и Козирогът. Те имат силно развита интуиция, интелигентни са и са страхотни в анализите. Затова се справят с лекота с различни проблеми. Те са категорични, безкомпромисни, но и добре подготвени. Не се влияят от моментните си настоения и умело съчетават разума с емоцията. Най-много им прилягат професии като банкер, психолог, акушер, адвокат, учен, учител.

Продължава на стр. iii