Изберете си професия според зодията

Зодията до голяма степен предопределя характера и предпочитанията на един човек.

Ето защо не е случайно влечението ни към един или друг вид професия. Ако обаче все още не сте се ориентирали или искате да смените професионалното поприще, вижте в какво сте най-добри.

Овен

Представителите на тази зодия имат изявени лидерски черти. Те се отдават напълно на своята работа и винаги искат само най-доброто. Предпочитат да работят сами, но са перфектни като шефове, тъй като са интуитивни и енергични. Овните са идеални политици, спортисти, търговци, хирурзи, финансисти.

Телец

Телците са много практични в професията си. Те не обичат да вдигат много шум около себе си и се стараят дотолкова, че изпипват всеки детайл. Те са честни, спокойни и постоянни, което ги прави идеални шефове. Думата им тежи и обикновено всички се вслушват в тях. Подходящите професии за тях са инженер, адвокат, архитект, готвач, финансист.

Близнаци

Близнаците са изключително комуникативни. Те кипят от енергия, креативни са и непрекъснато им хрумват нови идеи. Те обаче не могат да стоят дълго на едно място. Ценят свободата. Ето защо предпочитат да работят на по-гъвкаво работно време и предпочитат по-свободните професии като екскурзоводи, издатели, писатели, учители, адвокати.

Рак

Раците притежават богато въображение и често драматизират. Те са изключително грижовни по природа. Затова и се ориентират към професии, чрез които могат да помагат на другите. Чувстват се добре, когато могат да предложат закрила и съвет на някого. Предпочитаните професии са социални работници, лекари, учители, детегледачи, психолози.

Продължава на стр. ii