Фетишът на Скорпиона е болката, а Риби са проститутките на зодиака

Всяка зодия има своите тайни сексуални фетиши, дори знаците, които обикновено смятаме за консервативни и срамежливи.

Ще успеете ли да накарате партньора си да ви се довери и да разкрие своите “мръсни” фантазии. Това зависи и от вашия подход. Както и от това да се сдобиете с точната информация за какво копнее в леглото даден знак. Имаме я!

Овен
Фетишът на Овена е властта. Овните искат да опитат какво е да доминират напълно половинката си в леглото, но и да пробват да бъдат контролирани. Игрите с лек садо-мазо оттенък ги подлудяват.

Телец
Чуствените Телци биха се разтопили, ако комбинират двете си любими удоволствия в едно – секса и храната. Всякакви игри с участието на сметана, шоколад и плодове биха ги възбудили.

Близнаци
Възбуждат ги ролевите игри, но най-вече мръсните приказки. Близнаците не са срамежливи и спокойно биха играли на доктор и медицинска сестра, например. Харесва им да влизат в чужди образи.

Рак
Харесва им идеята да ги завържат – свързват това с пълното отдаване на партньора. Но тъй като са срамежливи и уязвими, играта трябва да е по-скоро нежна и да не се стига до грубости.

Лъв
Фетишът им е всичко да бъде “перфектно”. Лъвовете искат да изгледат добре по време на секс, да ухаят добре, по възможност и обстановката да е луксозна. Това би ги подтикнало и да запишат видео с изпълнението си, на което да се любуват след това.

Дева
Изключително много ги възбужда мисълта, че са желани и че доставят удоволствие на партньора си. Девите искат да чувстват, че се “справят” и че партньорът им оценява уменията им високо. Много си падат и по оралния секс.

Везни
Възбуждащата, нежна предигра е най-горещата фантазия на Везните. Възбужда ги дори повече от идеята за самия секс. Обожават луксозното бельо, красивата обстановка, светлината на свещи и чувствените целувки по цялото тяло.

Скорпион
Да изпитва и да причинява болка е фетишът на Скорпионите. Независимо дали предпочитат да са активната или пасивната страна, идеята за пълно отдаване и контрол чрез болка подлудява представителите на тази зодия. Почти всички си падат по аналния секс.

Стрелец
Възбуждат се от идеята за пълна свобода в секса. Това включва тройки, четворки, групов секс, както и мисълта за това някой да ги гледа, докато правят секс с половинката си. За много Стрелци сексът с нови и нови партньори също е фетиш.

Козирог
Козирозите страдат от мания за контрол, затова по време на секс се наслаждават най-много на това да бъдет в подчинена позиция. Идеята едновременно ги плаши, но и ги възбужда. Мъжете Козирози пък се възбуждат изключително бързо и техен фетиш е сексът без никаква предигра.

Водолей
Новите неща и прекрачването на границите са фетишът на Водолея. Харесва му да се бунтува срещу консервативните норми на поведение. Всичко странно, неконвенционално може да го възбуди. Обича и да говори за секс.

Риби
Стигнахме и до “проститутките на Зодиака”, но това съвсем не е в буквален смисъл. Рибите се възбуждат адски от това да изпълняват желанията на партньора си, да задоволяват другия и да го карат да се нуждае от тях.

Hero SliderPopular