Ако сте от тези три зодии, възползвайте се от новолунието, за да постигнете целите си

Телец, Лъв и Скорпион, обръщаме се към вас.

В астрологията на всяко новолуние се гледа като на момент, в който да сложим нещата на пауза, за да изясним желанията си и да се фокусираме върху бъдещето. Точно по тази причина и тази седмица започва бавно за повечето зодии заради новолунието във вторник. И така трябва да бъде – сега е най-важно да си съставите план и да не взимате твърде големи и дръзки решения.

Луната ще бъде под влиянието на земния знак Телец, което ще помогне все пак да бъдем и ползотворни с времето си. Ако сте от зодиите Лъв, Скорпион и Телец, точно сега е подходящ момент да изясните пред себе си всичко, което искате да постигнете и да започнете работа върху проектите си.

Три планети ще бъдат ретроградни през май

Като цяло това новолуние носи позитивна енергия, която ще помогне и на останалите знаци в зодиака, но по друг начин. За повечето от тях през идните дни ще се отворят повече възможности да прекарат време с близките и половинката, както и дори да направят нещо забавно, различно и спонтанно – дали ще бъде кратко пътуване извън града или дори само посещение на ново кафене с любими приятели.

Тези три зодии са щастливците на зодиака

Hero Slider