Beauty хороскоп за април

Стрелец

Любопитството ви ви кара постоянно да търсите все нови и нови неща за изпробване в грижата за красотата, особено в края на месеца. Използвайте това време за освежаване и преподреждане на гардероба, а и за отделяне на непотребните дрехи за дарение.

Козирог

На 11-ти и 12-ти кипите от енергия! Вдъхновете се за дълго желаната промяна във визията ви, като например нова подстрижка (защо не късо пикси?) или пъстър пролетен маникюр. Вие сте креативна личност, затова каквото и да изберете със сигурност ще отива на излъчването ви.

Водолей

Винаги се чувствате по-добре, когато имате с какво да помогнете на останалите. Този месец е добре да се отървете от ненужното и да пазарувате разумно – био козметика и дрехи, изработени от рециклирани материали. Същото важи и за храната ви. Ще видите, че с промяната на начина на хранене ще сте изпълнени с енергия.

Риби 

На 4-ти и 5-ти април имате желание да се отдадете на нужна шопинг терапия, тъй като стресът надделява. Отървете се от старите бюти продукти, които запълват шкафчетата ви и си набавете малко, но достатъчно нови, които са подходящи за пролетта. Нов, по-лек аромат винаги има място върху тоалетката ви.
Още от Астро: 
Кои зодии са способни да прощават
Как ни влияе раздялата според зодията
Астро йога