Beauty хороскоп за април

Лъв

Този месец сте си поставили доста високи цели в загубата на килограми и във фитнеса, но с упоритост ще ги постигнете. Ще трябва и да се преборите с навика си да тренирате сами, тъй като приятелите ви, възхитени от резултатите, ще пожелаят да се присъединят. Винаги сте поставяли начало на тенденциите, така че и сега не се отказвайте!

Дева

До средата на месеца не можете да се ориентирате как да се справяте с всичко около вас. Искате нещата да се случват бързо, но едновременно с това и по правилния начин, а това понякога е невъзможно. Съветът на звездите е да не хабите прекалено много време във всевъзможни процедури за красота. По-добре се доверете на малко, но изпитани продукти.

Везни

Улавяте се, че сте влюбени в нова тенденция при прическите около 13-ти и 14-ти, но точно както е с всички тенденции, и тази отшумява бързо. Ако става дума за цвят на косата се уверете, че използвате продукт, който бързо се отмива, а не боя, защото може да съжалявате. Ако целите бърза промяна, винаги може да се доверите на тенденциите при грима – яркото червило например е най-лесното нещо, което коренно ще промени визията ви.

Скорпион

Този месец непредвидени харчове ще ви направят доста по-пестеливи в шопинга. Време е да разгледате магазините втора употреба за неочаквани находки, особено в средата на месеца. DIY маските за лице са нещо много полезно и лесно, затова се насладете на техните положителни качества.

Останалите зодии на стр. iii