Как мъжете от различните зодии ще излекуват сърцето ви

Ето с кои свои качества мъжете от различните зодии ще излекуват раните ви от предишните връзки и от разочарованията на живота.

Овен

Мъжете от зодия Овен знаят как да запалят отново пламъка на една жена, независимо през какво е преминала тя. Той ще ви помогне да се преборите с трудностите със силна любов и страст.

Телец

Малко жени успяват да опознаят романтичната страна на Телеца, но когато мъжът от тази зодия открие подходящата партньорка, той успява да я накара да се чувства истински обичана с малки жестове на любов всеки ден, дори без повод.

Какви са мъжете от различните зодии в брака

Близнаци

Мъжете Близнаци безпогрешно умеят да накарат човека до себе си да се чувства като най-желаната и красива жена на света. Като истински виртуози във флиртовете те ще ви замаят с комплименти и ще ви вдъхнат самочувствието, от което имате нужда.

Рак

Те са истински емпати и дават всичко за половинката си, затова и те ще са най-добрата опора до вас в трудните моменти. Можете да сте сигурни, че те ще ви върнат вярата в любовта отново.

Лъв

Нищо, че мъжът Лъв обича вниманието да е насочено изцяло към него – когато знае, че вие имате нужда от подкрепа, той ще се превърне в най-големия ви фен и ще ви накара да се чувствате като центъра на света.

Дева

Здраво стъпилият на земята Дева е мъж, който обича да решава проблеми, затова очаквайте него да ви насочва по пътя ви и да ви предлага практични и реални решения. Ако не може да ви помогне по този начин пък, той ще потърси да ви улесни в ежедневието ви, за да смекчи тежестта, която носите.

Най-лошата страна във връзките на всяка зодия

Везни

Тези мъже обичат романтиката и интимните моменти с партньора, затова ако има някой, който ще ви излекува от любовните рани, то той вероятно е роден от зодия Везни.

Скорпион

Той ще върне искрата в очите ви и ще напълни душата ви с желание за живот. Мъжът Скорпион е чаровен, забавен и умее да кара хората около него да се чувстват добре.

Стрелец

Най-позитивният човек, който познавате, е вероятно роден от зодия Стрелец и е почти невъзможно около него да сте за дълго тъжни. Той ще промени начина, по който гледате на света и ще ви върне приключенския дух.

Козирог

С тях промяната е бавна, но трайна – мъжете от тази зодия ще ви подкрепят всеки ден и непрестанно ще правят нещо, с което да ви зарадват и да ви накарат да се чувствате по-добре за себе си. Те винаги намират как да подкрепят половинките си.

Защо не може да те преодолее според зодията му?

Водолей

Страхотни комуникатори в любовта и слушатели. Мъжете от зодия Водолей са свикнали хората да не ги разбират, но точно това ги превръща в най-подходящия човек, който да ви изслуша, когато се чувствате сякаш целият свят е срещу вас.

Риби

Рибите са от онези зодии, които са най-силно отдадени на връзките си, затова и когато се обвържат с някого, търсят как да помогнат на новия си партньор да забрави всички проблеми от миналото. С малки и непрестанни усилия, те напълно се отдават на идеята да направят половинката си по-щастлива от всякога.

Какво кара един мъж да остане в дълга връзка според зодията му

Кои са най-големите страхове на зодиите в любовта?

Hero Slider